Set schiuri cu legături freeride FR 900 POW CHASER 115

1.99999 LEI

Produs conceput pentru schi freeride. Schiuri stabile și dinamice.

Dacă doriți să practicați schi freeride în afara pârtiei, aceste schiuri vă vor surpinde prin stabilitatea și manevrabilitatea lor pe zăpadă pulvăr!

Mărime: Ghid de mărimi
+ 1999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Flotabilitate

Mijloc de 115mm și 2 rockere.

Ușor de manevrat

Rază intermediară, pentru manevrabilitate optimă.

Stabilitate

Grație flex-ului ferm sub picioare și progresiv mai flexibil spre coadă.

Stabilitate

Asigură aderență optimă pe zăpadă moale.

Polivalență

20% pârtie și 80 % în afara pârtiei, ideale pentru freestyle backcountry.

Informații tehnice

Nivel

Modelul Pow Chaser este ideal pentru schi Freeride. Dacă ești un practicant care iubește zăpada și natura, acestea sunt schiurile ideale pentru tine! Schiuri compatibile cu clăparii pentru zăpadă pulvăr. Schiuri concepute pentru practicanții de schi freeride de nivel avansat.

Descriere

Grație lățimii generoase (115mm) și rockerelor lungi, aceste schiuri sunt foarte dinamice. Raza acestora, mai lungă decât în cazul modelului Slash și profilul sunt ideale pentru schi freeride. Îndrăznește să dai frâu liber imaginației!
La 177cm 139/115/134mm, rază =16m
La 186cm 139/115/134mm, rază =17m

Structură

Light Woodcore Tec este o structură cu nucleu din lemn ușor (palowmnia) întărit cu fibre din sticlă, pentru nervozitate și fibre de bazalt pentru amortizare. Avantaj: aceasta oferă pop schiurilor, pentru dinamism și salturi. Așadar, vă bucurați de schiuri dinamice fără a renunța la stabilitate.

Vârf și coadă cu cauciuc

Construcția schiului integrează o inserție din cauciuc. Această inserție de la nivelul vârfului are drept rol amortizarea și diminuarea vibrațiilor rocker-ului.

Legături

Legături LOOK PX 12 KONECT GW, tensiune reglabilă între 3,5 - 12.Compatibile cu tălpile - Alpine, GripWalk , IS05355
Compatibile cu clăparii între 260mm - 370mm.Piedică față ‘Full Action' mai lată, pentru control optim. Piedică spate SPX cu greutate controlată, foarte sigură.

Rezistenţă:

Talpă neagră pentru reparaţii mai uşoare. Topsheet structurat, pentru a rezista zgârieturilor și semi-cap pentru a evita decojirea.

Pregătire

Schiuri ceruite şi ascuţite, gata să fie folosite. Canturi ascuțite la 89°.

Ce înseamnă camber?

La un schi «rocker», vârful (uneori şi coada) se desprinde de sol mai devreme decât la nişte schiuri camber. Astfel, punctele de contact se deplasează spre centru. Suprafaţa schiurilor ce are contact cu zăpada este, de asemenea, redusă, ceea ce oferă o mai bună manevrabilitate şi portanţă. În viraje, cantul oferă o aderenţă bună pe zăpada îngheţată. Cu cât rocker-ul este mai lung, cu atât schiurile sunt mai manevrabile.

Ce reprezintă lățimea schiurilor?

Lăţimea schiurilor este definită de 3 puncte, lățimea la vârf, la centru și la coadă. Cu cât vârful este mai lat, cu atât virajele sunt mai ușoare. Cu cât centrul este mai îngust, cu atât crește aderența schiurilor pe zăpadă tare. Cu cât centrul este mai lat, cu atât schiurile sunt mai confortabile și stabile pe diferite tipuri de zăpadă. Cu cât coada este mai lată, cu atât schiurile virează mai greu. Cu cât coada este mai îngustă, cu atât schiurile derapează mai mult.

Sidecut:

ProfilRocker/Camber/Rocker, Shape twntip.
Mărimi disponibile:177cm/186cm

La 177cm 139/115/134 mm, rază 16m
La 186cm 139/115/134 mm, rază 17m

Greutate:

La 177cm, schi singur: 1985g, schiuri + legături:3425g
La 185cm, schi singur:2135g, schiuri + legături:3575g

Recomandări alegere

Dacă sunteți începător în practicarea de Freeride, modelul Rookie este ideal pentru dumneavoastră. Dacă aveți un nivel mediu în practicarea de schi freeride, alegeți modelul Patrol (dacă doriți schiuri stabile și polivalente) sau modelul Slash (dacă doriți schiuri foarte dinamice).
De asemenea, schiurile Pow Chaser sunt ideale pentru zăpada pulvăr.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Placă 45% Lemn, 20% Poliamidă, 20% Fibră de sticlă, 10% Oțel, 5% Polietilenă

TESTE

Modelul Patrol a fost validat de către o echipă de 30 de pasionați de freeride. Rezistența acestora a fost pusă la încercare în timpul a 45 zile de schi în sezonul 2019/2020.

Aprobat de

Aceste schiuri au fost dzvoltate de către echipa freeride Decathlon în colaborare cu pasionații de schi ai comunității skipass.com.

Imagini

Set schiuri cu legături freeride FR 900 POW CHASER 115
Set schiuri cu legături freeride FR 900 POW CHASER 115
Set schiuri cu legături freeride FR 900 POW CHASER 115
Set schiuri cu legături freeride FR 900 POW CHASER 115
Set schiuri cu legături freeride FR 900 POW CHASER 115

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri