Avantaje produs

Calitatea ricoșeului

Calitatea ricoșeului

Nucleul din cauciuc oferă ricoșeu omogen.

Rezistenţă

Rezistenţă

Păstrează proprietățile mingii, datorită fetrului de calitate.

Viteză

Viteză

Fetrul și cauciucul de calitate asigură un bun control al mingii.

Informații tehnice

Cunoaşteţi padelul?

Padel este un sport apărut în Mexic în anii '60. Acesta a fost adus rapid în Spania şi în Argentina, apoi în ţările hispanofone din America de sud. În prezent, padelul este al doilea cel mai practicat sport în Spania după fotbal, dar înainte de tenis. Există 8 milioane de jucători de padel în lume.

Cum se joacă padel?

Meciul se joacă 2 contra 2 (la dublu). Serviciul se face în diagonală și sunt permise două tentative de servă. Mingea trebuie să cadă o singură dată în terenul propriu. Aceasta este lăsată să cadă înainte de a lovi în orice parte a terenului. După cădere, mingea poate fi lovită împotriva peretelui (nu și a grilajului). Mingea poate ieși din teren după ce a fost lovită, și poate fi repusă în joc din afara curții. Scorul se calculează ca la tenis.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material interior 100% Cauciuc Material exterior 46% Lână, 42% Poliamidă 6.6 (PA 6.6), 12% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumină și aerisit.

TESTE

Centrul nostru de cercetare se află în Spania. Rolul său este de a identifica nevoile utilizatorilor și de a le trimite către centrul de concepere din Franța. Prototipurile sunt testate pe teren de padel de către mai mulți utilizatori. Rezistența acestora este apoi testată în laboratorul centrului nostru de concepere. Acest lucru permite validarea produselor noastre.

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri