KIPSTA

Set 6 Conuri Essentiel 15 cm Galben

2999 RON
Preț per bucată 500 RONunitate
Ref. : 8496474

Diversificați antrenamentele! Datorită formei de săgeată, conurile rezistente și stabile indică într-un mod intuitiv direcția de urmat, pentru dinamizarea antrenamentelor.

Produs conceput pentru antrenamente de fotbal, practicate la club sau acasă.

Culoare: Verde Lămâie

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Durabilitate

  Material flexibil, ce rezistă la deformare.

  Stabilitate

  Aderență bună pe iarbă și pe teren sintetic, datorită striațiilor de la bază.

  Învățare ușoară

  Formă de săgeată, pentru a indica direcția de urmat.

  Vizibilitate

  Culoare fluorescentă, pentru vizibilitate până la 50 m.

  Utilizare ușoară

  Ușor de depozitat și de strâns.Conurile se strâng ușor.

  Informații tehnice

  Conuri de antrenament din gama Essential

  Datorită observațiilor de pe teren și numeroaselor discuții cu antrenori, am descoperit nevoile jucătorilor în ceea ce privește exercițiilor din timpul antrenamentelor: delimitarea terenului, obstacole de evitat. Pentru a răspunde acestor nevoi, am creat gama Essential: eficientă pentru antrenamentele jucătorilor de orice vârstă. Conurile de 15 cm sunt primele noastre produse din această gamă.

  Identitatea gamei Essential

  Am regândit designul gamei Essential. Obiectivul nostru a fost ca design-ul să exprime o direcție: jocul de texturi mat-strălucitor creează o săgeată. Acest motiv din gama Essential permite integrarea noțiunii de direcție, pe durata exercițiilor. Am acordat o deosebită atenție și siguranței, dar și vizibilității.

  Design și mărimi mai intuitive

  În funcție de categoriile de vârstă, antrenamentele cuprind diverse probe. David, responsabil testare produse Kipsta și antrenor de fotbal, ne explică: '' La categoriile de juniori, conurile de 15 cm pot fi folosite pentru a face probe de obstacole sau slalom. La adulți, acestea pot servi la delimitarea terenului. În plus, acestea au o formă intuitivă: pentru mai puține explicații. Copiii învață să se descurce singuri."

  Fiabilitate și rezistență testată pe teren

  Identitate vizuală unică, pentru un design intuitiv! Materiale rezistente în timp. Pentru a ne asigura de calitatea produselor noastre, le testăm pe terenurile de la Kipstadium, în Tourcoing și cu jucători U9, U10 și U11, la Lens. Astfel, ne putem da seama dacă produsele noastre sunt fiabile și rezistente.

  Concepere ecologică

  De-a lungul dezvoltării conurilor, reducerea impactului asupra mediului a reprezentat o miză majoră. Echipa de conceperea a produselor a studiat în detaliu volumul materialului utilizat, cu scopul de al optimiza, pentru a obține cel mai bun raport cantitate de material utilizat/rezistență. Datorită eliminării ambalajului, emisia de CO2 a produselor noastre s-a redus cu 14%.

  Conuri stabile, pe teren sintetic sau iarbă

  Pentru stabilitate pe gazon natural sau sintetic, echipa noastră de concepere a făcut o mișcare ingenioasă: am integrat la bază mici striații, care au același efect ca dinții unui pieptene. Firele de iarbă se prind în acești dinți și creează aderență. Simplu și eficient!

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Structură metalică 100% Polietilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Pentru o mai bună rezistență în timp, depozitați produsul într-un loc ferit de ploaie.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri