KIPSTA

Set 4 Conuri Essentiel 30 cm Portocaliu

5999 RON
Ref. : 8547467

Produs conceput pentru antrenamente de fotbal, la club sau acas─â.

Conuri stabile și rezistente, pentru delimitarea terenului de joc. Formă de săgeată.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 59 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Durabilitate

  Material flexibil, ce asigur─â rezisten╚Ť─â la deformare.

  Stabilitate

  Aderen╚Ť─â bun─â pe iarb─â ╚Öi pe teren sintetic, datorit─â stria╚Ťiilor de la baz─â.

  ├Änv─â╚Ťare u╚Öoar─â

  Sub form─â de s─âgeat─â, pentru a indica direc╚Ťia de urmat.

  Vizibilitate

  Culoare fluorescentă, pentru vizibilitate până la 50 m.

  Utilizare ușoară

  Ușor de depozitat și de strâns.Conurile se strâng ușor.

  Informa╚Ťii tehnice

  Conuri de antrenament din gama Essential

  Datorit─â observa╚Ťiilor de pe teren ╚Öi numeroaselor discu╚Ťii cu antrenori, am descoperit nevoile juc─âtorilor ├«n ceea ce prive╚Öte exerci╚Ťiilor din timpul antrenamentelor: delimitarea terenului, obstacole de evitat. Pentru a r─âspunde acestor nevoi, am creat gama Essential: produse practice ╚Öi accesibile, ce ├«ndeplinesc o func╚Ťie major─â (marcare, ╚Ťintire), pentru antrenamente eficiente ╚Öi amuzante, indiferent de categoria de v├órst─â. Ideale pentru delimitarea terenului.

  Identitatea gamei Essential

  "Am p─âstrat forma de s─âgeat─â a modelului vechi, dar am schimbat textura ╚Öi culoarea materialului. Sunt ideale pentru delimitarea terenului. S─âgeata indic─â locul pe undre trebuie s─â ocoli╚Ťi pentru a evita obstacolul. Culoarea este foarte vizibil─â, pentru reperare u╚Öoar─â pe teren."

  Design și mărimi mai intuitive

  ,,├Än func╚Ťie de categoriile de v├órst─â, conurile permit marcarea, delimitarea sau evitarea. David, responsabil testare produse Kipsta ╚Öi antrenor de fotbal ne explic─â:"Pentru copii, este important s─â folosim aceste elemente pentru delimitarea terenului. Asigur─â acestora repere vizuale foarte importante. Pute╚Ťi forma dintre ele mici por╚Ťi. Pentru adul╚Ťi, pute╚Ťi construi obstacole: ├«n func╚Ťie de ├«n─âl╚Ťime, pot fi mai greu sau mai u╚Öor de dep─â╚Öit."

  Fiabilitate ╚Öi rezisten╚Ť─â testat─â pe teren

  Identitate vizual─â unic─â, pentru un design intuitiv! Dorim ca aceste conuri s─â ├«mbun─ât─â╚Öeasc─â antrenamentele. Pentru acest lucru, am testa acest produs pe terenul Kipstadium din Tourcoing. Aceste texte exigente ╚Öi realizate ├«n condi╚Ťii reale de joc au confirmat c─â forma lor este rezistent─â ╚Öi unic─â!

  Conuri stabile, pe teren sintetic sau iarb─â

  Pentru stabilitate pe gazon natural sau sintetic, echipa noastr─â de concepere a f─âcut o mi╚Öcare ingenioas─â: am integrat la baz─â mici stria╚Ťii, care au acela╚Öi efect ca din╚Ťii unui pieptene. firele de iarb─â se prind ├«n ace╚Öti din╚Ťi ╚Öi creeaz─â aderen╚Ť─â. Simplu ╚Öi eficient!

  Pute╚Ťi ├«ncerca ╚Öi antrenamentele propuse de aplica╚Ťia DECATHLON COACH

  Aplica╚Ťia DECATHLON COACH a fost dezvoltat─â pentru a le oferi sportivilor sugestii pentru antrenamente ╚Öi exerci╚Ťii. Dup─â alergare sau mers, aplica╚Ťia v─â propune programe individuale de antrenament. Desc─ârca╚Ťi aplica╚Ťia gratuit: https://www.decathloncoach.com/en/home/

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Greutate

  0.794 kg

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte principal─â 100% Polietilen─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Pentru o mai bun─â rezisten╚Ť─â ├«n timp, depozita╚Ťi produsul ├«ntr-un loc ferit de ploaie.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri