Set 3 Perechi Şosete Scurte Tenis RS160 Negru Adulți

2799 LEI
8522600

Produs conceput pentru tenis (nivel începător). Șosete confortabile și rezistente.

Șosete din material principal din bumbac care asigură rezistență, susținere și confort. Ideale pentru tenis (nivel începător), dar și pentru alte sporturi cu racheta. Se vând la set de 3 perechi.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 27 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistența la frecare

Zone cu întărituri la nivelul călcâiului și vârfului, pentru rezistență mai bună

Reducerea frecărilor

Bumbac pieptănat fin la atingere, material flaușat în zonele de frecare.

Stabilitate

Material extensibil, în special în zona mediană a piciorului.

Informații tehnice

Șosete confortabile, din bumbac

Material din bumbac, cu fibre ce au fost supuse unor operaţii suplimentare de pieptănare în vederea alungirii. Asigură fineţe la atingere şi calitate optimă. Șosete elastice şi plăcute la atingere. Întăriturile din zonele de expuse la frecare evită supraîncălzirea piciorului în încălțăminte.

Sistemul "edge"

Aceste șosete scurte au, deasupra călcâiului, o parte de material, ce asigură mai mult confort și limitează riscul de apariție a iritațiilor în cazul frecării cu încălțămintea. Noi îl numim sistemul "edge".Purtate cu încălțăminte de tenis, această parte de material din spate aproape că nu se vede.

Susținere

Materialul din elastan asigură elasticitate şi susţinere optimă. Atenție! Şosetele pot părea mai scurte din cauza elasticității. Rezistență optimă la spălări repetate. Am adăugat o parte elastică în zona mediană a piciorului, pentru a asigura susținere foarte bună. aceasta nu se simte pe picior și nu îngreunează circulația sângelui.

Rezistenţă

Șosetele scurte RS160 au o mai bună rezistență.
Am întărit vârful (în zona degetelor), călcâiul și talpa, combinând firul principal de bumbac, cu un fir de poliamidă mai rezistent.

Garanție

1 an

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Șosete 78% Bumbac, 21% Poliamidă, 1% Elastan

TESTE

Șosetele au fost testate pe teren, de către jucători de tenis de nivel începător, dar și de jucători de alte sporturi cu racheta. Toți au apreciat rezistența produsului (după utilizări și spălări repetate).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,01 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre