Set 2 vârfuri de băț Drumeție

1999 LEI
8580865

Produs conceput pentru drumeție. Acestea vor fi întotdeauna prezente la vârful bețelor pentru a nu resimți impactul repetat cu solul.

Amortizare, aderență, rezistență: aceste vârfuri vor transforma bețele pentru a vă permite să vă deplasați mai confortabil pe orice tip de teren dur (șosea, pietre, rădăcini etc.).

Culoare:

Acaju

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 19 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Material flexibil și formă rotundă pentru a atenua zgomotele și șocul pe sol dur

Aderență

Material 100% cauciuc și crampoane ce favorizează stabilitatea și aderența.

Rezistenţă

Rezistență în timp Cauciuc rezistent la abraziune și perforare.

Compatibilitate

Se adaptează la toate beţele de drumeţie Quechua și Forclaz. Nu se pierd în timpul mersului.

Utilizare ușoară

Roșu, pentru a fi vizibil în caz de pierdere. Crampoane ca indicator de uzură.

Protecția conținutului

Evită lovirea sau degradarea vârfului bățului.

Greutate

12 g / bucată.

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Conceput și validat în colaborare cu 14 utilizatori( practicanți de drumeție și trekking) timp de un an. De la scrierea specificațiilor, până la testele de validare a prototipurilor, până la alegerea culorii.Le mulțumim lui Serge, Evelyn, Olivier, Thomas, Perrine și tuturor celorlalți membri ai echipei!

Concept eco

Am lucrat pe o axă a durabilității pentru a alege cea mai rezistentă formulă a cauciucului, în materie de abraziune și deformare.Testele noastre de laborator arată de 3 ori mai puțină uzură decât modelul precedent (abraziune medie la temperatură ambientală și la cald).Pentru a maximiza rezistența în timp, am optat pentru niște crampoane foarte groase. Astfel, vârful este reînnoit mai rar pentru a reduce impactul asupra mediului.

Alte alegeri tehnice…

Materialul din cauciuc prezintă un coeficient de aderență superior pe terenurile dure (șosea, pietre, rădăcini).De asemenea, am proiectat special vârfurile crampoanelor în V pentru a permite o aderență bună pe teren moale (pământ, noroi).

Compatibil cu bețele Quechua și Forclaz

Introduceți cu putere, astfel încât materialul flexibil să se deformeaze și să ia forma vârfului. Este important să bateți de 2 sau 3 ori puternic pe sol pentru a-l fixa bine. Materialul din care este conceput vârful bățului a fost astfel încât protecțiile adăugate să nu alunece. Aderență maximă pe un vârf curat, dar scade în prezența prafului sau a umezelii.Pentru a-l scoate, rotiți-l în același timp și trageți.Va fi foarte ușor de scos.

Garanție

2 ani

Greutate

0.012 kg
/ bucată

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Main part 95% Cauciuc, 5% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Odată uzat, vă rugăm să aruncați acest vârf într-un loc special pentru deșeurile din cauciuc, pentru a fi revalorificat.

TESTE

În timpul dezvoltării sale, fiecare model trece prin teste de laborator care reproduc suprasolicitarea solului (abraziune, aderență etc.).Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție.

Aprobat de

Pe lângă testele din laborator, alți 14 proiectanți testat acest model pe teren. Acestea permit validarea unor puncte precum amortizarea, ușurința de utilizare, aderența

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri