Set 2 Perechi Șosete Lungi Hike50 Gri

2499 LEI

Produs conceput pentru drumeție, dar și pentru activitățile zilnice.

Asigură confort maxim în timpul plimbărilor! Se vând la set de 2 perechi de aceeaşi culoare.

Culoare: GRI
Mărime: Ghid de mărimi
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Bumbac bio. Material flauşat pe talpă. Cusături plate.

Adaptare la conformație

Materialul conține 2% elastan, pentru susținere.

Viteza de uscare

Conține și poliamidă, pentru uscare mai rapidă.

Rezistența la frecare

Întărituri în faţă și spate.

Informații tehnice

Set de 2 perechi.

Se vând la set de 2 perechi de aceeași culoare.

De ce am ales bumbacul provenit din agricultura bio?

- Pentru a vă oferi produse moi și confortabile în timpul practicii, utilizăm bumbac din agricultura ecologică.-Se cultivă fără îngrășăminte chimice, pesticide sau organisme modificate genetic, ceea ce reduce riscul poluării solului și a apelor subterane.

Reducerea consumului de apă

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Cum se alege corect materialul șosetelor pentru drumeție?

În timpul practicii, transpirația este inevitabilă. De aceea, este important ca umiditatea să fie gestionată corect. Dacă încălțămintea este respirantă, va evacua mai rapid transpirația. Așadar, poți alege șosete absorbante și ventilate. Dacă încălțămintea este impermeabilăaveți nevoie de șosete care să absoarbă transpirația.

Alege corect lungimea șosetelor

Acest model este disponibil pe 2 mărimi: Șosete mid, care se opresc chiar deasupra maleolei. Ideale pentru încălțăminte joasă. Șosetele lungi sunt ideale pentru a fi purtate cu bocanci (mid sau înalți), acoperă integral glezna și ajung până imediat sub gambă.

Cum se alege corect mărimea șosetelor pentru drumeție?

Pentru a evita formarea cutelor, alegeți, pentru șosete, mărimea exactă pe care o purtați în mod normal: Datorită calităților elastanului, șosetele rămân fixate și asigură susținere. Este important să încercați șosetele înainte de drumeție.

Garanție

Şosetele de drumeţie au o garanţie de 2 ani.
Promisiunea noastră? Să creăm produse rezistente, adaptate pentru drumeție în natură.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse adaptate pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată expertiza noastră.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Șosete 71% Bumbac, 27% Poliamidă, 2% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumină.

TESTE

Produsele sunt testate în laborator şi pe teren pentru a valida următoarele: toxicologie, rezistenţa la razele UV, rezistanţa la abraziune, rezistenţa în timp, şi la spălări repetate.Utilizatorii au testat produsele în practică pe văile muntelui Mont-Blanc.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,19 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre