Schiuri FREESTYLE FREERIDE BLACKOPS SMASHER XPRESS2

1.39999 LEI

Produs conceput pentru practicare 50% în afara pârtiei, 30% pe pârtie, 20% în parc (nivel începător). Vârful dublu permite realizarea de salturi și trick-uri.

Schiurile Smasher sunt ideale pentru cei care care se inițiază în freeride. Totul devine mai simplu. Pârtie, în afara pârtiei, snowpark: schiuri polivalente.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 1399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Polivalență

50% în afara pârtiei / 30% pârtie / 20% parc.

Capacitate de manipulare

Forma destul de dreaptă asigură manevrabilitate în toate tipurile de zăpadă.

Flotabilitate

Lățime de 92 mm și rocker dublu, care asigură lansare ușoară.

Stabilitate

Pentru freestyle, lățimea schiurilor asigură stabilitate la aterizare.

Stabilitate

Schiuri ușor de controlat la alunecare. Ideale pentru zăpadă moale.

Informații tehnice

Structură

Nucleu din lemn cu straturi din fibră de sticlă. Strat superior rigid, pentru o bună rezistență în timp.

Descriere Schiuri ROSSIGNOL BLACKOPS SMASHER

Noile schiuri Smasher, de la marca Rossignol, sunt dedicate practicanților talentați și plini de energie. Schiuri ideale pentru trick-uri, salturi și viteză. Schiuri din lemn de plop, certificat PEFC, pentru eco-rezistență în timp. 119/92/109 în 170. Rază: 23m.

Legături

Legături marca Look, model Xpress2 10. Tensiune reglabilă pe legătură 3-10. Potrivită pentru clăparii între 260 mm-380 mm.

Rezistenţă

Topsheet întărit pentru rezistență optimă. Talpă neagră pentru ușurarea reparării.

Ce înseamnă camber?

Când punem schiurile pe pârtie, punctele de contact cu zăpada sunt situate aproape de vârf și de coadă. Centrul schiurilor (sub legături) se ridică ușor (camber).
Cu cât camber-ul este mai lung și mai înalt, cu atât schiurile au aderență și reactivitate mai bune. Cu cât camberul este mai jos, cu atât schiurile sunt mai tolerante și mai ușor manevrabile.

Ce înseamnă rocker?

La un schi «rocker», vârful (uneori şi coada) se desprinde de sol mai devreme decât la nişte schiuri camber. Astfel, punctele de contact se deplasează spre centru. Suprafaţa schiurilor ce are contact cu zăpada este, de asemenea, redusă, ceea ce oferă o mai bună manevrabilitate şi portanţă. În viraje, cantul oferă o aderenţă bună pe zăpada îngheţată. Cu cât rocker-ul este mai lung, cu atât schiurile sunt mai manevrabile.

Ce reprezintă lățimea schiurilor?

Lăţimea schiurilor este definită de 3 puncte, lățimea la vârf, la centru și la coadă. Cu cât vârful este mai lat, cu atât virajele sunt mai ușoare. Cu cât centrul este mai îngust, cu atât crește aderența schiurilor pe zăpadă tare. Cu cât centrul este mai lat, cu atât schiurile sunt mai confortabile și stabile pe diferite tipuri de zăpadă. Cu cât coada este mai lată, cu atât schiurile virează mai greu. Cu cât coada este mai îngustă, cu atât schiurile derapează mai mult.

Lățimea schiului

119/92/109 în 170. Rază: 23m la 170cm. Profil: Rocker/Camber/Rocker

Greutate

1600 g la 150 cm.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Înainte de depozitare, lăsați un strat de ceară pe talpa schiurilor, pentru a le proteja de praf și umiditate.

Produse similare

Opinii clienți

Loading