Schiuri cu legături Schi pe pârtie ATOMIC VANTAGE 77 TI albastru Damă

1.91999 LEI −16%
1.59999 LEI
*De la ‪17.02.2021‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru schi pe pârtie (nivel mediu). Ideal pentru practicanții cu baze tehnice bune. Schiuri polivalente.

Cu o lățime a centrului potrivită pentru orice tip de zăpadă, aceste schiuri sunt ideale pentru practicanții cu o bună bază tehnică. Materialul din titaniu asigură dinamism.

Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:
Reduceri
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

Avantaje produs

Capacitate de manipulare

Capacitate de manipulare

Greutate redusă și manevrabilitate perfectă pe orice tip de zăpadă.

Stabilitate

Stabilitate

Asigură stabilitate și toleranță, pentru a progresa.

Propulsare

Propulsare

Construcția schiurilor asigură schimbări de direcție dinamice.

Stabilitate

Stabilitate

Stabilitate optimă în orice circumstanțe datorită plăcii din titaniu.

Precizie

Precizie

Facilitează virajele pe orice tip de zăpadă.

Informații tehnice

EXPERIENȚĂ

Modelul Atomic Vantage 77 TI este foarte ușor și combină stabilitatea perfectă a schiurilor pentru pârtie și agilitatea schiurilor pentru toate tipurile de zăpadă. Ideal pentru practicanții de nivel avansat. Schiurile Vantage 77 TI răspund tuturor așteptărilor.

Structură

Cambre clasic cu un rocker în față. Strat din material rigid Carbon Tank Mesh, care întărește întreaga structură, ușurând-o.

Legături

Legături Atomic, model 10 GWCompatibilitate Grip Walk. Tensiune reglabilă pe legătură: 3 - 10. Compatibile cu clăparii cu lungimea tălpii între 261 şi 327 mm.

Rezistenţă

Porțiune superioară a vârfului din aluminiu și întăritură la călcâi din ABS.

Pregătire

Schiuri ceruite şi ascuţite, gata să fie folosite. Canturi ascuţie la 89°.

Ce înseamnă camber?

Când punem schiurile pe pârtie, punctele de contact cu zăpada sunt situate aproape de vârf și de coadă. Centrul schiurilor (sub legături) se ridică ușor (camber). Este ideal.
Cu cât camber-ul este mai lung și mai înalt, cu atât schiurile au aderență și reactivitate mai bune. Cu cât camberul este mai jos, cu atât schiurile sunt mai tolerante și mai ușor manevrabile.

Ce înseamnă rocker?

La un schi cu rocker pe vârf și câteodată pe coadă, punctele de contact se deplasează spre centru. Suprafaţa aflată în contact cu zăpada este mai mică şi oferă un control mai bun.În viraje, cantul oferă o aderenţă bună pe pârtie.Cu cât rocker-ul este mai mare, cu atât schiurile sunt mai manevrabile.

Dimensiuni

115/77/99 în 163cm, rază = 14,3m

Recomandări după sesiunea de schi

După o zi de schi, puteți urma aceste lucruri pentru a garanta o bună rezistență în timp a schiurilor: * Ștergeți canturile cu un material uscat, pentr a evita apariția ruginii. * Evitați ca tălpile schiurilor să se frece una de alta. * Păstrați schiurile într-un loc uscat și ferit de razele soarelui.

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ferit de lumină. La finalul sezonului de schi: se recomandă ceruirea schiurilor, dar nu și ascuțirea acestora.

Produse similare

Opinii clienți

Loading