Scaun Jos Pliabil Camping MH100 Albastru

6999 LEI
8576113

Produs conceput pentru odihnă în camping. Scaun compact și simplu de instalat.

Scaun practic, ce a trecut toate testele noastre de rezistență. Scaun ușor de folosit și de transportat.

Culoare:

Gri albastru / Gri carbon

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Compactare

Ocupă spațiu redus după pliere.Dimensiuni: 55 x 17 x 17 cm.

Transportare ușoară

Chingă integrată, pentru transportare ușoară.Greutate:1,2 kg.

Confort

Înălțime: 25 cm. Spătar pentru susținere optimă.

Deschidere/ închidere

Sistem de depliere securizat, prin apăsarea unui buton.

Rezistenţă

Greutate maximă suportată: 110 kg.

Reparație

Piese de schimb disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro.

Informații tehnice

Montare/demontare

Apăsați butonul de siguranță de pe partea laterală a produsului și îndepărtați picioarele scaunului pentru a îl deschide. Pentru a îl închide, strângeți structura până când auziți un "clic" de blocare.

Nu aruncăm, reparăm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru camping. Cu trecerea timpului, acestea se degradează, iar unele părți se pot uza sau rupe.
Pentru a facilita repararea, am pus la dispoziție piese de schimb precum șezutul. Nu aruncă, reparăm!

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

De unde provine scaunul?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput de către furnizorii noștri în China. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 80% Oțel, 20% Polipropilenă Material principal 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi curat.

Restricții de utilizare

Greutate maximă utilizator: 110 kg A nu se utiliza pe gresie.

TESTE

Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța.
Ulterior, acestea sunt testate pe teren, de utilizatori reali, pentru confort și rezistență. Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, am mers în pădurea Fontainebleau, în Bretagne sau chiar în Corsica. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în camping. Inginerii noștri de testare pe teren, precum și un grup de testere, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri