Șapcă Drumeție la munte MH100 Material sintetic Copii

3999 LEI
8664930

Produs conceput pentru drumeție pe vreme însorită.

Atât de ușoară, încât veți uita că o purtați! Reglabilă, pentru adaptare la circumferință.

Culoare:

ROŞU / Gri carbon

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpirației.

Adaptare la conformație

Sistemul de reglare permite reglarea circumferinței de la 52 la 56 cm.

Lejeritate

Cântărește doar 60g.

Informații tehnice

Șapca protejează de razele UV?

Chiar dacă are indice UPF >50 (deci lasă să treacă doar 1/5 din razele soarelui), șapca nu poate fi numită anti-UV pentru că nu protejează și ceafa, condiție absolut necesară pentru a primi acest calificativ. Cu toate acestea, protejează eficient.

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

De unde provine șapca?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput de furnizorii noștri în Vietnam. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

Garanție

2 ani

Greutate

0.064 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi curat.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în munți, în condițiile pe care le puteți întâlni în timpul excursiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de testere format din copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii