Șapcă Drumeție MH100 Mov Copii 7-15 ani

2299 LEI

Produs conceput pentru drumeții pe vreme însorită.

Atât de ușoară, încât veți uita că o purtați! Material respirant, ușor și rezistent. Material rezistent, datorită tehnologiei ripstop. Se reglează în funcție de orice circumferință!

Culoare: ROZ
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 22 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Material ce protejează de 97% din razele UVB și raze UVA (UPF 40+).

Viteza de uscare

Se usucă rapid datorită poliesterului.

Adaptare la conformație

Reglare la spate pentru orice circumferinţă.

Durabilitate

Material ripstop. Garanţie 2 ani.

Informații tehnice

Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: verificăm, de exemplu, că nu se scămoșează la spălare. Teste de rezistenţă a culorilor: Rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

Protecție solară

Materialele textile reprezintă cea mai bună protecție solară: alegeți haine cu mâneci lungi, pălării cu boruri largi. Atenție, un tricou nu protejează suficient: materialul nu este suficient de gros, densitatea materialului, precum și culoarea are efect asupra cantității de raze UV filtrate. Certificarea UPF 40+/ 50+ respectă norma europeană. Indicele UPF 40+ înseamnă că 97,5 % dintre raze sunt blocate, 50+ înseamnă că 98 % dintre raze sunt blocate.

Demersul nostru pentru protejarea mediului înconjurător

Quechua se angajează să limiteze impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor.Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie căt mai responsabil : concept eco, reparabilitate și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Aprobat de

Teste efectuate de utilizatori la poalele masivului Mont Blanc și de către laboratoarele de Cercetare și Dezvoltare, care se ocupă cu selecționarea celor mai bune materiale.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Șapcă Drumeție MH100 Mov Copii 7-15 ani
Șapcă Drumeție MH100 Mov Copii 7-15 ani
Șapcă Drumeție MH100 Mov Copii 7-15 ani
Șapcă Drumeție MH100 Mov Copii 7-15 ani
Șapcă Drumeție MH100 Mov Copii 7-15 ani

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,84 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii