Sandale Drumeție MH120 Mărimi 28 - 39 Negru Copii

9999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte.

Sandale polivalente. Ideale atât pentru drumuri, cât şi pentru traversarea unui râu.Rezistente, confortabile şi uşoare. Ideale pentru utilizare pe timp de vară.

Culoare: Negru / Verde lamâie
Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

STABILITATE

Design şi materiale specifice pentru aderenţă optimă.

Utilizare

Sistemul de reglare cu 2 benzi cu arici oferă susţinere optimă.

Întreținere

A se spăla automat, la 30°C. Testate la 5 spălări.

Rezistenţă

Talpă din cauciuc. Faţă cu întărituri.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, folosind un grup de practicanți.

Demersul nostru de protejare a mediului

Pentru că suntem conștienți de faptul că trebuie să acționăm pentru a ne proteja terenul nostru de joc, Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul produselor asupra mediului.
Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm în fiecare zi pentru a-l face mai responsabil: conceperea eco, repararea și rezistența se află în mijlocul acțiunilor noastre de dezvoltare.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 60% , 40% EVA Exterior din 90% Poliester, 10% Poliuretan Interior din 50% Poliester, 50% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, ferit de razele UV.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă masivul Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Aprobat de

Pentru a răspunde exigențelor voastre, produsele Quechua sunt testate în condiții reale de practică de drumeție la munte.
Sarah, inginerul care se ocupă de testarea pe teren, alături de un grup de copii testează produsele pe tot parcursul dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - ciclu scurt

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri