DOMYOS

Saltea rezistent─â Fitness 100 cm x 50 cm x 7 mm Negru

4499 RON
Ref. : 8738640

Produs conceput pentru fitness, nivel ├«ncep─âtor. Izoleaz─â de sol. Asigur─â flexibilitate, cu sau f─âr─â ├«nc─âl╚Ť─âminte.

Salteaua ofer─â o suprafa╚Ť─â confortabil─â ╚Öi rezistent─â, ce protejeaz─â picioarele ╚Öi amortizeaz─â impactul. Sport ├«n confort ╚Öi siguran╚Ť─â.

Culoare: Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 44 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confortul utilizatorului

  Ideală pentru a izola corpul de sol în timpul practicii.

  Imagini

  Saltea rezistent─â Fitness 100 cm x 50 cm x 7 mm Negru
  Saltea rezistent─â Fitness 100 cm x 50 cm x 7 mm Negru
  Saltea rezistent─â Fitness 100 cm x 50 cm x 7 mm Negru

  Informa╚Ťii tehnice

  Caracteristici saltea

  140 cm x 50 cm x 0,7 cm pentru greutatea de 0,15 kg.

  Cum aleg mărimea și grosimea saltelei mele?

  Pentru a-╚Ťi men╚Ťine motiva╚Ťia, este important s─â alegi o saltea de fitness confortabil─â. Fii atent la grosimea acesteia. Pentru activit─â╚Ťi statice, descul╚Ť, opteaz─â pentru o saltea cu cel pu╚Ťin 10 mm grosime ╚Öi cu o textur─â moale. Pentru exerci╚Ťii dinamice de bodybuilding, 7 mm sunt suficien╚Ťi. Lungimea este ╚Öi ea important─â. De exemplu, pentru Pilates sau bodybuilding, alege o dimensiune mai mare sau egal─â cu ├«n─âl╚Ťimea ta.

  PE CARE FA╚Ü─é A SALTELEI TREBUIE S─é M─é A╚śEZ?

  Pentru exerci╚Ťiile de tonifiere, este important s─â folose╚Öti o saltea rezistent─â la uzura cauzat─â de ├«nc─âl╚Ť─âminte. Pentru aceasta, pozi╚Ťioneaz─â suprafa╚Ťa gri pe sol ╚Öi a╚Öaz─â-te pe partea colorat─â, cu un strat protector anti-abraziune. Astfel te po╚Ťi antrena ├«nc─âl╚Ťat, f─âr─â riscul de a deteriora salteaua.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  300 ml ap─â, 1 lingur─â de o╚Ťet alb, 5 pic─âturi de ulei esen╚Ťial de lavand─â. Re╚Ťeta simpl─â pentru dezinfectarea saltele. Po╚Ťi folosi ╚Öi un spray cu uleiuri esen╚Ťiale, special creat pentru salteaua de yoga (cod produs: 8491191).

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Spum─â 100% Spum─â Polietilen Pelicul─â 100% Polietilen─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc curat ╚Öi uscat, la temperatura camerei, ├«ntr-un loc ferit de surse directe de c─âldur─â (calorifer, pardoseal─â ├«nc─âlzit─â, ferestre direct ├«nc─âlzite de soare, suprafe╚Ťe l─âcuite)

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri