Salopetă schi PNF 500 Corai Copii

13999 LEI −19%
11299 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8550665

Produs conceput pentru schi. Însoțește copilul în progresul pe pârtie și în creșterea în înălțime.

Sistem PULL'NFIT pentru ajustarea lungimii + bretele reglabile pentru a putea purta salopeta cel puțin 2 ani. Întărituri pe fese și la genunchi, pentru a rezista alunecărilor.

Culoare:

Roz coral

Mărime: Ghid de mărimi
+ 112 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Vatelină 100g/m². Căptușeală pieptănată și polar în partea superioară.

Impermeabilitate

Foarte bună: strat protector (5000 mm), cusături etanşe fese.Întărituri la bază.

Reglabil

Lungime pantalon şi bretele reglabile.

Durabilitate

Întărituri la bază, genunchi și fese.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Concept Pull' n Fit

Conceptul inovator PULL'N FIT permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului.Gata cu pantalonul prea lung sau scurt! Pantalon reglabil cu ajutorul fermoarelor!

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea salopetei este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă.zona feselor.

Rezistenţă

Știm cât de multă energie se consumă pe pârtie. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre. Această salopetă este realizată din material întărit pe fese, la genunchi și la bază.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Salopetă schi PNF 500 Corai Copii
Salopetă schi PNF 500 Corai Copii
Salopetă schi PNF 500 Corai Copii
Salopetă schi PNF 500 Corai Copii
Salopetă schi PNF 500 Corai Copii
Salopetă schi PNF 500 Corai Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
22,12 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre