Salopetă schi PNF 500 Bleumarin-Roz Copii

16999 LEI
8587951

Produs conceput pentru schi. Însoțește copilul în progresul pe pârtie și în creșterea în înălțime.

Sistem PULL'NFIT pentru ajustarea lungimii + bretele reglabile pentru a putea purta salopeta cel puțin 2 ani. Întărituri pe fese și la genunchi, pentru a rezista alunecărilor.

Culoare:

Roz fluorescent / Indigo închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Vatelină 100 g/m². Căptușeală material pieptănat, material călduros și hidrofob la piept.

Impermeabilitate

Foarte bună:strat protector (5000 mm), cusături etanşe fese.Întărituri la bază.

Reglabil

Lungime pantalon şi talie reglabile. Talie reglabilă prin bandă cu arici.

Durabilitate

Întărituri la bază, genunchi și fese.

Libertate de mișcare

Bretele elastice, margini din lycra și genunchi preformați, pentru un plus de confort.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Concept PULL’N FIT ZIP

Conceptul inovator PULL'N FIT permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului, pentru a se adapta la conformația copilului.Grație acestui concept, gata cu pantalonul prea scurt sau prea lung! Este suficient să folosiți fermoarele!

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină, pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Benzile adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, asigură etanșeitate optimă.
Cusăturile etanșe sunt cele din zonele cele mai expuse la zăpadă: zona feselor.

Rezistenţă

Știm cât de multă energie se consumă în timpul sesiunilor la schi. Astfel, ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre. Această salopetă este realizată din material întărit pe fese, la genunchi și la bază.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid pantalonul la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
18,29 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre