WEDZE

SALOPETĂ SCHI 500 WARM CĂLDUROASĂ Mov Bebe

8999 RON
Ref. : 8505316

Material impermeabil, călduros și ușor, pentru libertate totală de mișcare. Asigură o îmbrăcare ușoară.

Produs conceput pentru săniuș/schi. Asigură confort și respirabilitate

Culoare: Prună

 • 12 luni 10
 • 18 luni 10
 • 2 ANI 10
 • 89-95cm 2-3A 10
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Vatelină 150g/m². Polar pe piept. Căptuşeală din material pieptănat.

  Impermeabilitate

  Strat impermeabil 5 000 mm H2O (Schmerbers) | Cusături etanşe la nivelul feselor

  Utilizare

  Deschidere mare. Plasați elasticul parazăpezii sub cizmă.

  Reglabil

  Bretele reglabile.Parazăpezi elastice în partea de jos.

  Personalizare

  Etichetă pentru nume.

  Imagini

  SALOPETĂ SCHI 500 WARM CĂLDUROASĂ Mov Bebe
  SALOPETĂ SCHI 500 WARM CĂLDUROASĂ Mov Bebe
  SALOPETĂ SCHI 500 WARM CĂLDUROASĂ Mov Bebe
  SALOPETĂ SCHI 500 WARM CĂLDUROASĂ Mov Bebe

  Informații tehnice

  Confort termic pe pârtie

  Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2 000 mm de apă.Calitate garantată.

  Cum să evitați intrarea zăpezii în încălțăminte?

  Poziționați elasticul din partea inferioară a pantalonului sub încălțăminte, pentru a evita intrarea zăpezii și a aerului în încălțăminte și pantalon.

  Cum să îmbrăcați copiii pentru săniuș?

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Ce este hidrofobia?

  Material hidrofob ce lasă apa să se scurgă pe suprafaţă, fără a fi absorbită: astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Picăturile de apă se scurg pe suprafaţa materialului. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 3 spălări.

  Cum se reactivează hidrofobia?

  Pentru a reactiva hidrofobia, vă recomandăm să spălaţi produsul pe dos, la un program pentru materiale sintetice la 30 °C şi clătire abundentă. Puteţi utiliza detergentul obişnuit, dar fără balsam. Lăsaţi-l apoi la uscat în aer liber, întins pe uscătorul de rufe. La final uscaţi produsul automat, pe faţă, timp de 10 minute. Căldura va permite reactivarea calităţii hidrofobe a materialului.

  Unde pot scrie numele copilului pe salopetă?

  O etichetă pentru scrierea numelui copilului este disponibilă pentru personalizarea produsului. Aceasta vă ajută să găsiți ușor produsul copilului la garderobă.

  Cum este verificată impermeabilitatea materialului acestei salopete de schi pentru bebeluși?

  Impermeabilitatea unui material, asigurată de un strat protector sau de o membrană, se măsoară în Schmerber sau mm H20 (presiune exercitată de o coloană de apă). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Acest pantalon de schi pentru bebeluși este realizat dintr-un material cu strat impermeabil (standard JIS 1092): acest material rezistă la 5000 mm H20 (Schmerber) înainte de spălare (adică presiunea exercitată de 5 metri de coloană de apă).

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri