ECODESIGN
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki

Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki

34999 LEI

Produs conceput pentru a asigura confort în nopțile petrecute în bivuac, la temperaturi mai mari sau egale cu 0°C.

Prevăzut cu glugă, guler dublu și strat gros de vatelină: totul este gândit pentru a menține căldura în sacul de dormit. Cele 2 fermoare cu cursor dublu asigură ventilare. Se poate uni.

Culoare: Maro kaki / Gri granit
Mărime: Ghid de mărimi
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Temperatură utilizare

Temperatură de confort 0°C. Temperatură limită -5°C. Vatelină sintetică.

Transportare ușoară

Pentru mărimea L.Greutate: 1670 g. Volum: 15,2 L. Husă de compresie.

Confort la somn

Formă de sarcofag. 2 fermoare 3/4, cursor dublu pt. ventilare.

Compatibilitate

Se poate uni cu alte modele din gama MT500 Forclaz.

Hidrofobie

Materialul exterior este tratat pentru ca apa să nu pătrundă în material.

ECODESIGN

Material gri: doar un fir din două este vopsit, pentru a proteja mediul.

Informații tehnice

Care este temperatura de confort?

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare. A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.

De știut despre temperaturi

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! În timpul nopții, confortul termic va depinde nu numai de condițiile meteorologice (umiditate, vânt, etc.), ci și de rezistența dumneavoastră la frig, echipament (saltea), îmbrăcăminte (îmbrăcăminte termică).

Mici trucuri de încălzire

Îmbrăcați-vă simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: folosiți căciulă, mănuși, șosete etc. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș). Contractaţi musculatura (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar fără a efectua mişcări ce pot produce curenţi de aer rece. Utilizați un cearșaf pentru a optimiza căldura în interiorul sacului și a reduce numărul de spălări al acestuia.

Formă :

forma tip sarcofag lată la umeri și mai îngustă spre bază, pentru a permite izolarea termică (și pentru a evita pierderile de căldură). Nivel optim de libertate de mișcare. Lățime la umeri 72 cm, la bază 34 cm - mărimea L.64/30 -S, 68/32 -M, 76/36 -XL.

Dimensiuni şi greutate

Mărimea S:1450 g, înălțime utilizator < 1,59 m. Dimensiuni husă: L 42 cm Ø 19,5 cm. Volum: 12,5 L. Mărimea M: 1550 g, înălțime utilizator 1,60 m - 1,69 m. Dimensiuni husă: L 42 cm Ø 20,5 cm. Volum: 13,9 L. Mărimea L: 1670 g, înălțime utilizator 1,70 m - 1,84 m. Dimensiuni husă: L 42 cm Ø 21,5 cm. Volum: 15,2 L. Mărimea XL: 1790 g, înălțime utilizator 1,85 m - 2 m. Dimensiuni husă: L 42 cm Ø 22,5 cm. Volum 16,7L.Volumul și dimensiunile pot varia în funcție de compresia aplicată produsului.

Detalii

Glugă ergonomică, cu şnur de strângere.Guler dublu pentru a proteja de frig. Protecție anti-frig de-a lungul fermoarelor, pentru a evita pierderea de căldură. Fermoarele cu un cursor dublu asigură ventilare optimă. Posibilitate de deschidere în partea de deasupra sacului de dormit, datorită celor 2 fermoare laterale.

Vreți să aflați mai multe despre vatelina utilizată?

Folosim 2 straturi de vatelină suprapuse:
- unul de 115 g/m2, din 100% poliester (70% reciclat),
- unul de 150 g/m2, din 100% poliester (70% reciclat). Vatelină din fibre speciale, ușor compresibile. În ciuda greutății reduse, jacheta asigură protecție eficientă împotriva frigului.
În plus, aceasta asigură confort termic chiar și udă.

Compatibilitate

Se poate uni cu alți saci de dormit din gama MT500 Forclaz. Se poate uni cu un alt sac din gama „Ultralight” 2017 și „light” 2018.

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce impactul asupra mediului, pentru materialul gri al sacului utilizăm doar un fir vopsit în masă din două, reducând astfel consumul și impactul asupra apei. Această tehnică reduce cu 16% emisiile de C02, spre deosebire de vopsirea clasică.
De asemenea, folosim vatelină concepută din 70% poliester reciclat.

Cum se repară sacul de dormit?

În timpul practicării de trekking, sacul de dormit se poate agăța, dar vestea bună este că acesta poate fi reparat. Sacul de dormit se poate repara pentru a evita dișirarea, lărgirea zonei rupte și ieșirea fibrelor sintetice. Pentru reparare se recomandă utilizarea patch-urilor autocolante (cod: 8584596).Repararea sacilor de dormit cu ajutorul patch-urilor autocolante se poate realiza și în atelierele din magazinele Decathlon.

Garanţie

Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare. GARANȚIA DE 5 ANI se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/ cardului de fidelitate.

Garanție

5 ani

Greutate

M : 1.55 kg
L : 1.67 kg
XL : 1.785 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Geantă spate 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Depozitați ușor sacul,rulându-l în husă, începând de la picioare. Se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează,fără husă, la loc uscat,pentru a menţine forma, proprietăţile termice.

Restricții de utilizare

S < 1,60 m. M < 1,70 m. L < 1,85 m. XL < 2 m.

TESTE

Toți sacii de dormit sunt supuși unor teste mecanice ce dovedesc performanțele și rezistența sacului de dormit pentru a garanta un cel mai bun somn și cea mai buna odihnă(rezistență termică, rezistență la abraziune, confort etc.). Realizăm numeroase teste pe teren în condiții reale.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki
Sac de dormit poliester trekking MT500 0°C Kaki

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
35,2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre