Sac de Dormit MH500 0°C Roșu Copii

20999 LEI
8655395

Produs conceput pentru camping pe vreme rece. Sac de dormit cu umplutură din vatelină. Potrivit și pentru bivuac.

Sac de dormit confortabil chiar și pe vreme rece, ce se poate mări pe măsură ce crește copilul, datorită sistemului Pull & Fit.

Culoare:

Roşu aprins / Roşu burgund / Verde crud

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 209 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Adaptare la conformație

Sistem Pull & Fit, pentru a se adapta la copiii cu înălțimea între 115 cm-155 cm

Transportare ușoară

Greutate 1,2 kg. Volum 12 L. Husă inclusă.

Confort la somn

180cm x 65 cm. Înălțime maximă utilizator: 155cm. Prevăzut cu fermoar scurt.

Temperatură utilizare

Temperatură de confort: 0°C. Temperatură limită; -5°C.

Întreținere

Se poate spăla la mașină.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 13537 din 11/04/2002. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceste indicații.

De știut despre temperaturi:

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în îmbrăcăminte termică), de vreme (de umiditate, vânt). Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit!

Recomandări pentru copii:

Alegeți un sac de dormit adaptat înălțimii copilului. Cu cât volumul de aer ce trebuie încălzit este mai mare, cu atât veți consuma mai multă energie pentru a-l încălzi, riscând să vă fie frig pe parcursul nopții.
Mare parte din căldură se pierde în zona gâtului și a capului. Pentru confortul copilului în camping, este recomandat să poarte și o căciulă în timpul somnului.

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Suntem conștienți că trebuie să acționăm pentru a ne proteja terenul de jos și ne luăm angajamentul de a reduce impactul asupra mediului, în procesul de concepere al produselor. Utilizarea tehnicii biton pe interiorul acestui sac de dormit ne permite să reducem impactul nostru asupra mediului. Astfel, folosind un singur fir vopsit din două , reducem consumul și impactul asupra apei. Acest lucru nu este suficient totuși și din acest motiv continuăm să lucrăm pentru ca produsul să fie 100% conceput eco în 2026.

Spălarea sacului de dormit

Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 7 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

De unde provin sacii de dormit pentru copii?

Creată în centrul nostru internațional de concepere situat la poalele masivului Mont Blanc, această streașină a fost apoi confecționată și asamblată de către furnizorii noștri în China, India și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Carcasă 100% Polietilenă tereftalată Geantă spate 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Introduceţi sacul în husă, începând cu partea de jos. Depozitaţi sacul, fără husă, la loc uscat pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.

TESTE

Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța.
Ulterior, acestea sunt testate pe teren, de utilizatori reali, pentru confort și rezistență. Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, am mers în pădurea Fontainebleau, în Bretagne sau chiar în Corsica. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping sau în natură.
Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim saci de dormit calitativi.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri