EVADICT

Rucsac Trail Running 8L VERDE DAMĂ - VÂNDUT CU 2 BIDOANE 500ML

34999 RON
Ref. : 8783948

După mai multe luni de cercetare și testare, am dezvoltat acest rucsac de 8L pentru trail running care este perfect adaptat la corpul femeilor, eliberându-le pieptul de orice presiune!

Produs conceput pentru transportul echipamentului obligatoriu, în timpul curselor pe distanțe de până la 60 km.

Culoare: Verde gazon fluorescent / Gri asfalt

 • 2XS/XS 10
 • S/M 10
 • L/XL 10
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Capacitate de stocare de 8 L, pentru compartimentarea, transportul și protejarea echipamentului tău.

  Stabilitate

  Sistem de strângere brevetat și chingi ajustabile, pentru deplasare minimă.

  Adaptare la conformație

  Laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare l-a studiat pentru o ajustare perfectă la corpul femeilor.

  Hidratare

  Hidratează-te ușor datorită posibilității de a transporta 2 bidoane de 500 ml, cu pipete reglabile.

  Compartimente

  5 buzunare în față, 2 laterale și 4 în spate, adică un total de 11 buzunare!

  Utilizare ușoară

  Buzunarele se adaptează la conținutul lor, datorită celor 3 inovații brevetate.

  Compatibilitate

  Sistem de fixare a husei pentru bețe, pentru a-ți elibera pieptul de purtarea bețelor.

  Imagini

  Rucsac Trail Running 8L VERDE DAMĂ - VÂNDUT CU 2 BIDOANE 500ML
  Rucsac Trail Running 8L VERDE DAMĂ - VÂNDUT CU 2 BIDOANE 500ML
  Rucsac Trail Running 8L VERDE DAMĂ - VÂNDUT CU 2 BIDOANE 500ML
  Rucsac Trail Running 8L VERDE DAMĂ - VÂNDUT CU 2 BIDOANE 500ML
  Rucsac Trail Running 8L VERDE DAMĂ - VÂNDUT CU 2 BIDOANE 500ML
  Rucsac Trail Running 8L VERDE DAMĂ - VÂNDUT CU 2 BIDOANE 500ML

  Informații tehnice

  UN RUCSAC SPECIAL GÂNDIT PENTRU FEMEI, 3 mărimi XXS/XS, S/M și L/XL.

  „În laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare, am revizuit poziția bidoanelor și am adaptat rucsacul la corpul femeilor, pentru ca acesta să rămână la locul lui, să elibereze pieptul și să se muleze perfect pe talie. Pentru aceasta, am întrebat mai multe femei și le-am oferit spre test numeroase rucsacuri. De altfel, persoanele implicate în procesul de creare au luat nenumărate măsurători și am lucrat chiar și cu cei și cu cele care proiectează bustierele în cadrul Decathlon. ”, povestește Gaëtan, șef de produs.

  MAI CONCRET, CUM SE ADAPTEAZĂ LA CONFORMAȚIILE FEMEILOR?

  Te-ai săturat de rucsacurile care se deplasează pe umeri în timpul curselor tale de alergare? Pentru a garanta stabilitatea și susținerea acestui rucsac, am dezvoltat un sistem brevetat de strângere laterală, astfel încât să se adapteze perfect la conformația utilizatoarelor. Am adăugat 2 chingi frontale reglabile pe înălțime și una frontală, ajustabilă. Pentru eliberarea pieptului, forma bidoanelor de 500 ml a fost revizuită. Acum sunt mai mici și sunt prevăzute cu o pipetă extensibilă, fiind situate mai jos decât la un rucsac normal.

  8L ȘI 11 BUZUNARE: PENTRU COMPARTIMENTAREA ȘI TRANSPORTUL ÎNTREGULUI ECHIPAMENT DE TRAIL

  În partea din față a acestui rucsac de trail de 8 litri, există 5 buzunare: 2 compartimente pentru bidoane tip flask de 500 ml (incluse), un buzunar impermeabil brevetat pentru telefon și 2 buzunare pentru geluri sau batoane de cereale. De altfel, am prevăzut acest rucsac cu 2 buzunare laterale și 4 buzunare în spate: 1 buzunar tip marsupiu, brevetat, dar și un compartiment mare cu un fermoar lateral care conține un buzunar cu fermoar, precum și un buzunar mare conceput pentru un rezervor de apă de 1L (nu este inclus).

  UN RUCSAC CONCEPUT PENTRU HIDRATARE UȘOARĂ

  Dacă luăm în considerare că bem în medie 500mL de apă pe oră de efort în alergar, și că acest rucsac îți oferă posibilitatea să transporți 2 litri de apă cu tine, ești astfel autonom timp de 4 ore. Astfel, cu rezervorul dorsal de un litru de apă (nu este inclus) și cu cele două buzunare frontale concepute pentru a transporta bidoane de 500 ml (incluse și concepute pentru a-ți proteja pieptul), poți alerga liniștită între două pauze!

  TRANSPORTĂ UȘOR BEȚELE PRIN INTERMEDIUL SISTEMULUI DE FIXARE A HUSEI

  Pentru că bețele sunt accesoriile preferate ale mai multor persoane care practică trail, am echipat rucsacul nostru de trail running de 8 litri cu un sistem de fixare integrat, pentru husa bețelor (vândută separat). Acest sistem ingenios îți permite să transporți bețele fără ca acestea să apese pieptul sau să împiedice accesul la buzunarele frontale. Așadar, așază bețele așa cum dorești ... și așa cum îți permite panta!

  UȘOR, STABIL ȘI TEHNIC

  Pentru că nu cântărește mai mult de 240 g atunci când este gol, rucsacul este ușor ca o pană! Și pentru ca acesta să se adapteze conformației tale, l-am realizat în 3 variante de mărime: XXS/XS, S/M, L/XL. În plus, datorită celor 2 chingi pentru piept, cu ajutorul cărora poți modifica înălțimea, poți ajusta și stabiliza rucsacul pentru un plus de confort în timpul probelor de ultra anduranță. Rucsacul a fost creat folosind materiale tehnice și elastice, astfel încât să aibă un volum adaptabil!

  3 TEHNOLOGII BREVETATE PENTRU A OPTIMIZA PERFORMANȚELE ACESTUI RUCSAC... ȘI PE ALE TALE!

  Buzunarul său impermeabil pentru smartphone este căptușit și se adaptează perfect formei telefonului, în ciuda prezenței bidonului pe dedesubt. Cu ajutorul sistemului de strângere lateral, poți ajusta și stabiliza rucsacul. Buzunarul tip marsupiu din spare, cu deschidere oblică, permite accesul rapid la geaca de protecție împotriva vântului.

  UN RUCSAC ATENT LA DETALII

  În compartimentul cu fermoar din spate, vei găsi un cod de bare: dacă îl scanezi, vei putea descoperi numeroase informații cu privire la acest rucsac. În partea din spate a acestui rucsac se află o împletitură de cordeline, un simplu element de design. În buzunarul drept din față, am așezat un fluier de siguranță de 110 db, un element obligatoriu pentru cursele în natură și în special la munte.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 74% Polietilenă tereftalată, 26% Elastan Material spate 80% Poliamidă, 20% Elastan Căptuşeală 90% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Recomandăm depozitarea rucsacului de trail în interior. Cu toate că este un produs pentru exterior, căldura și confortul unei locuințe sunt cele mai potrivite pentru depozitare!

  Restricții de utilizare

  În ceea ce privește bidoanele tale: nu lăsa apă mai mult de 24 ore.

  TESTE

  Acest rucsac a fost testat de numeroase femei cu conformații diferite. Acestea au alergat cu întregul echipament obligatoriu în cea mai mare parte a curselor oficiale. Profităm pe această cale să le mulțumim cu căldură pentru ajutor și pentru sfaturile prețioase: opiniile lor ne-au permis să ne valorificăm la maxim competențele și, ca urmare, să obținem o versiune extrem de reușită a acestui produs inovator de care suntem deosebit de mândri.

  Aprobat de

  Acest rucsac a fost aprobat de întreaga noastră echipă de concepere a produselor și de toate utilizatoarele care l-au testat și care au contribuit la îmbunătățirea lui; următoarele aspecte au fost unanime: acest rucsac este atât de ușor și de confortabil și adaptat conformației încât acestea au uitat complet că îl poartă! De aceea, sperăm sincer că îți va plăcea și ție! :)

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading