Rucsac Alergare Trail Running 5 L Negru-Maro

9799 LEI
8555358

Produs conceput pentru transportarea echipamentului și pentru hidratare în timpul curselor de trail.

Vă doriți ca primele curse de trail să fie lipsite de griji? Grație greutății de 140 g, rucsacul de trail, de 5L, asigură confort.

Culoare:

Negru / Bej

Mărime:
universală
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 97 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate

Mai multe compartimente, pentru o depozitare ușoară.

Compartimente

Buzunare: 2 în față, 3 în spate și 1 pentru jachetă împotriva vântului.

Stabilitate

Stabilitatea este garantată de cele 2 chingi de la piept și 2 chingi laterale.

Lejeritate

Greutate: doar 140 g fără rezervorul de apă.

Adaptare la conformație

Material confortabil, care se adaptează conformației.

Utilizare ușoară

Buzunare accesibile și reglări ușoare.

Informații tehnice

Rucsac pentru curse de nivel începător sau trail pe distanțe scurte.

Rucsac simplu și ușor de utilizat:
- disponibil în mărime unică, acesta se adaptează grație chingilor de reglare și formei ergonomice.
- rucsacul se vinde cu un rezervor de apă de 1L și un fluier de siguranță, pentru a beneficia de tot echipamentul obligatoriu pentru trail.- recomandări pentru pregătirea echipamentului.

Informații despre fluier de siguranță și rezervorul de apă

Fluierul de siguranță și rezervoarele de apă fac parte din echipamentul obligatoriu pentru trail. Pentru a facilita pregătirea echipamentului, acestea sunt deja incluse în rucsacul de 5L! Fluierul de siguranță, cu un volum de 110 decibeli, se găsește în buzunarul mic de la piept. Rezervorul de apă are 1L, ceea ce vă asigură, în medie, 2 ore de autonomie.

Utilizare rezervor de apă

Rezervorul de apă are 1L, pentru dimensiuni de 30 x 16 cm. Furtunul este prevăzut cu un muștiuc de 100 cm, pentru a se adapta tuturor.Furtunul poate fi tăiat la lungimea potrivită, pentru un plus de confort în timpul cursei. Vă recomandăm să nu umpleți rezervorul de apă cu apă între - 20 și + 40 °C, cu lapte sau alccol și să nu îl puneți în cuptorul cu microunde.

Pregătirea rucsacului

- Prima etapă: plasați rezervorul de apă în buzunarul de la spate. - În buzunarul de la spate puteți depozita cheile, telefonul și folia de supraviețuire. - Puneți pelerina de ploaie în buzunarul de la spate, apoi puneți rucsacul în spate. - Reglați rucsacul și fixați muștiucul pentru a bea apă. - Depozitați jacheta de protecție împotriva vântului în buzunarul din spate, pentru acces ușor. - Plasați gelurile, batoanele de cereale și rezervorul de apă în buzunarul din față.

Un design simplu

Grație greutății de doar 140 g, rucsacul de 5L este ușor și confortabil, pentru curse trail pe distanțe scurte și medii. Materialul confortabil, forma ergonomică și buzunarele accesibile asigură o transportare ușoară. Chingile de reglare sunt prevăzute cu benzi velcro: puteți să le rulați, pentru a nu vă deranja atunci când alergați. Majoritatea buzunarelor sunt plasate în spate, pentru a evita compresarea pieptului.

Un rucsac unic, testat de persoane cu greutate diferită

Pentru o utilizare ușoară și simplă, echipa noastră a conceput acest produs în mărime unică. Produsul a fost testat de către un grup de 12 pasionate și pasionați de trail. Părerile noastre ne-au permis să continuăm să îmbunătățim acest rucsac de 5 l.Echipa noastră de testare a folosit acest rucsac pentru numeroase curse de trail.

Garanție

Disponibilitatea pieselor de schimb (rezerva pentru apă) indispensabile la utilizare: 2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 74% Polietilenă tereftalată, 26% Elastan Căptuşeală 85% Polietilenă tereftalată, 15% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sfaturi pentru curățare: A nu se lăsa apa 24 ore în rezervor. A se clăti cu apă curată după utilizare și a se lăsa la uscat înainte de depozitare.

Restricții de utilizare

-20°C< t°C apă <+40°C fără lapte, alcool sau micro-unde.

TESTE

Produsele Decathlon sunt testate de un grup de utilizatori în condiţiile de utilizare pentru care au fost concepute. Testele sunt coordonate și supravegheate de o echipă de ingineri. Testele le permit şefilor de produs, inginerilor şi întregii echipe Decathlon să dezvolte şi să creeze produse tehnice ce asigură satisfacţia utilizatorilor.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Rucsac Alergare Trail Running 5 L Negru-Maro
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Negru-Maro
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Negru-Maro
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Negru-Maro
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Negru-Maro
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Negru-Maro

Opinii clienți

Loading