KIPSTA

Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru

6999 RON
Ref. : 8641002

Căutați un rucsac practic? Acesta este bine compartimentat și permite transportarea obiectelor necesare pentru antrenamentele sportive sau alte activități.

Produs conceput pentru a transporta echipamentul de sport sau obiectele de zi cu zi.

Culoare: Gri carbon / Negru

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Dimensiuni = 46 x 32 x 14 cm | Volum de 24 L | Format bagaj de mână.

  Compartimente

  6 buzunare: lateral, principal, pentru încălțăminte, pentru bidon.

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune și greutate. Test jerk.

  Confort

  Bretele reglabile și spate matlasat.

  Imagini

  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru

  Informații tehnice

  Confort la purtare?

  Deorece deplasarea pe jos sa pe bicicletă necesită un rucsac confortabil, am optat pentru bretele curbate, care permit o adaptare mai bună la conformația feminină sau masculină. 

  Produsul reduce cu 22% impactul asupra mediului, datorită măsurilor de concepere eco

  Echipele noaste au stabilit acțiuni ce permit reducerea impactului asupra mediului, cauzat de produs. Această reducere include următorii indicatori: schimbările climatice, poluarea aerului, a apelor și epuizarea resurselor.

  Compartimentare rucsac Essential 24 L

  Rucsac cu buzunare multiple, pentru a separa echipamentul pentru sport, de restul lucrurilor. Acesta este prevăzut cu 6 buzunare funcționale, dintre care 1 principal, pentru echipament, 1 pentru încălțăminte (până la mărimea 42), 2 pentru sticlele de apă, 1 pentru documente sau laptop și 1 pentru obiectele personale, precum telefonul.

  Format bagaj de cabină

  Poate fi folosit ca bagaj de cabină. Pentru mai multe detalii despre greutatea și dimensiunile bagajului de cabină, este bine să consultați site-ul companiei aeriene.

  De ce să alegeți un rucsac ESSENTIAL?

  Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie să-și transporte echipamentul sportiv în timpul deplasărilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce conține compartimente separate pentru echipamentul sportiv și obiectele personale. Am păstrat funcțiile esențiale și liniile produsului, fără a renunța la practicitate și rezistență.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiuni rucsac: 46 x 32 x 14 cm.
  Greutatea genții este de 345 g.

  Concepere rucsac Essential 24 L

  La DECATHLON fabricăm produse rezistente în timp. Deoarece concepem produse durabile, am testat materialele rucsacului, pentru a asigura rezistență în timp. Acest studiu permite îmbunătățirea rezistenței rucsacurilor noastre.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Spumă 100% Polietilenă Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și ferit de razele soarelui.

  TESTE

  Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și durata lungă de viață a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului și a îmbinărilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri calificați să conducă studii pe teren, cunoscuți pentru: crearea de protocoale și teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunzător pentru testarea produselor; analiza obiectivă a rezultatelor, prin instrumente de statistică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri