KIPSTA

Rucsac Fotbal ESSENTIAL 17 L Albastru

3999 RON
Ref. : 8734606

Produs conceput pentru transportarea echipamentului de fotbal, în deplasări. Rucsac compartimentat, potrivit și pentru uz zilnic.

Ai nevoie de un rucsac practic? Am creat rucsacul Essential 17 L cu un buzunar central mare, dar ╚Öi cu alte spa╚Ťii de depozitare, dintre care unul pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte.

Culoare: Albastru bleumarin / Albastru cenușiu / Verde lămâie fluorescent

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 39 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Capacitate

Capacitate 17 L. Format bagaj de mână. Dimensiuni: 43 x 29 x13 cm.

Compartimente

4 buzunare:1 buzunar ├«n fa╚Ť─â, 1 obiecte mici, 1 ├«nc─âl╚Ť─âminte, suport bidon.

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune și greutate. Test jerk.

Confort

Bretele reglabile și spate matlasat.

Informa╚Ťii tehnice

Concepere rucsac Essential 17 L

Produs conceput dup─â observarea nevoilor juc─âtorilor. Rucsac cu buzunare practice, precum buzunarul pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte sau buzunarul pentru bidon. Deoarece concepem produse durabile, am testat materialele rucsacului, pentru a asigura rezisten╚Ť─â ├«n timp. Acest lucru ne-a ajutat s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim rucsacurile noastre.

Compartimentare rucsac Essential 17 L

Rucsac cu buzunare, pentru a separa echipamentul pentru sport, de restul lucrurilor. Con╚Ťine 4 buzunare, dintre care 1 principal pentru textile, 1 pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte (p├ón─â la m─ârimea 40), 1 pentru bidon, 1 pentru lucrurile mici, precum telefonul.

Format bagaj de cabin─â

Poate fi folosit ca bagaj de m├ón─â. Pentru mai multe detalii despre greutatea ╚Öi dimensiunile bagajului de m├ón─â, este bine s─â consulta╚Ťi site-ul companiei aeriene.

Dimensiuni și greutate

Dimensiuni rucsac: 43 x 29 x 13 cm.
Greutatea rucsacului este de 250 g.

De ce s─â alege╚Ťi un rucsac ESSENTIAL?

Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie s─â-╚Öi transporte echipamentul sportiv ├«n timpul deplas─ârilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de gen╚Ťi ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce con╚Ťine compartimente separate pentru echipamentul sportiv ╚Öi obiectele personale. Am p─âstrat func╚Ťiile esen╚Ťiale ╚Öi liniile produsului, f─âr─â a renun╚Ťa la practicitate ╚Öi rezisten╚Ť─â.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Material principal 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Înveliș 100% Poliuretan

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ferit de razele soarelui.

TESTE

Kipsta ╚Öi Decathlon ╚Ťin cont de rezisten╚Ťa ├«n timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren ╚Öi ├«n laborator au scopul de a valida utilizarea ╚Öi durata lung─â de via╚Ť─â a produselor. Din acestea fac parte ╚Öi: testul Jerk, pentru a valida rezisten╚Ťa la greutate (p├ón─â la 10 000 de solicit─âri repetate), testul de ├«ntindere a materialului ╚Öi a ├«mbin─ârilor.

Aprobat de

Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri califica╚Ťi s─â conduc─â studii pe teren, cunoscu╚Ťi pentru: crearea de protocoale ╚Öi teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunz─âtor pentru testarea produselor; analiza obiectiv─â a rezultatelor, prin instrumente de statistic─â.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri