KIPSTA

RUCSAC ESSENTIAL 33L Gri închis

9999 RON
Ref. : 8735504

Cauți un rucsac practic pentru sport? Am conceput rucsacul ESSENTIAL 33 L cu buzunare rezervate pentru echipamentul tău sportiv și altele pentru lucruri de zi cu zi, precum laptopul.

Produs conceput pentru transportarea echipamentului sportiv, separat de obiectele de zi cu zi. Volum 33 L.

Culoare: Negru / Negru

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Capacitate: 33 litri. Format bagaj de cabină. Dimensiuni = 54,5*33*22 cm.

  Compartimente

  7 buzunare dintre care unul pentru încălțăminte și unul pentru laptop.

  Rezistenţă

  Materiale rezistente la greutate și la abraziune. Test Jerk.

  Confort

  Bretele reglabile și spate matlasat.

  Informații tehnice

  Design rucsac ESSENTIAL 33L

  Pentru că toată lumea se confruntă cu aceeași problemă atunci când își umple rucsacul: cum pot separa încălțămintea murdară de restul lucrurilor mele de zi cu zi (laptop, documente, îmbrăcăminte sportivă etc.)? Am conceput acest rucsac sportiv ESSENTIAL prevăzut cu un buzunar pentru încălțăminte separat de compartimentul principal, pentru a-ți oferi o soluție inteligentă. Acest model mai este prevăzut cu buzunare laterale care permit depozitarea unei sticle de apă, pentru a fi la îndemână.

  Concepere eco - 78% din culoarea textilă este obținută prin vopsirea firelor la sursă.

  Vopsirea textilelor necesită multă apă, substanțe chimice și energie. Pentru a limita acest impact, se folosește tehnica "Dope Dyed", care constă în integrarea pigmenților de culoare sub formă de pulbere în timpul fabricării firelor (și nu prin scufundare în băi de vopsire, așa cum se întâmplă de obicei). Această tehnică reduce consumul și evacuarea apelor reziduale legate de vopsirea țesăturilor noastre.

  Ajustabil

  O curea pe fiecare parte a rucsacului permite ajustarea volumului, în funcție de cât de plin este rucsacul.

  Compartimentare

  Produs conceput pentru separarea obiectelor tale sportive de obiectele tale de zi cu zi. Este prevăzut cu 7 buzunare, dintre care unul pentru încălțăminte (până la mărimea 45), unul pentru îmbrăcăminte sportivă, unul pentru accesorii, unul pentru obiectele personale, unul pentru documente și unul pentru laptop, două pentru sticle de apă.

  Bagaj cabină.

  Acest bagaj răspunde normelor aeriene (IATA) și poate fi folosit ca bagaj de cabină, în timpul unei călătorii cu avionul. Îți recomandăm să contactezi compania aeriană pentru a afla detalii cu privire la limitele de dimensiuni și de greutate în vigoare cu privire la bagajele de cabină.

  De ce o gamă de rucsacuri ESSENTIAL?

  Cu toții trebuie să ne transportăm echipamentul sportiv atunci când călătorim sau în timpul activităților noastre. Prin urmare, am conceput o gamă de rucsacuri ESSENTIAL pentru fiecare tip de transport, cu compartimente esențiale pentru separarea lucrurilor curate de cele murdare. Am relucrat funcțiile și liniile acestor produse, fără a renunța niciodată la caracterul lor practic și la rezistență.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiunile rucsacului sunt: 54,5*33*22 cm.
  Greutatea rucsacului este de 630 grame.

  Model DURABIL

  La DECATHLON, concepem produse DURABILE. Prin urmare, am „torturat” acest rucsac, precum și compartimentele sale, pentru a garanta o bună longevitate. Studiul nostru ne-a permis clasificarea rezistenței rucsacurilor noastre.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  TESTE

  Noi, cei de la Kipsta și Decathlon, suntem foarte preocupați de durabilitatea produselor noastre. De aceea, facem numeroase teste pe teren pentru a valida utilizarea și, de asemenea, facem numeroase teste în laborator pentru a garanta longevitatea produselor noastre. Printre aceste teste, testul Jerk pentru validarea rezistenței la greutate (solicitări repetate de până la 10.000 cicluri), testul de tracțiune pe țesătură și pe asamblări.

  Aprobat de

  CE ÎNSEAMNĂ CELULA DE CERTIFICARE KIPSTA?
  Celula de certificare Kipsta este o echipă de ingineri de teste pe teren, calificați și recunoscuți pentru: Punerea în aplicare a protocoalelor și a testeor specifice legate de utilizarea produselor / Recrutarea testerilor calificați și cu un nivel potrivit pentru evaluarea funcțiilor produselor / Analiza obiectivă a rezultatelor prin intermediul unor instrumente statistice.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri