Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Negru

19999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte, practicare consecventă. Asigură confort datorită spatelui ventilat, din plasă.

În funcție de conformație, vă propunem 2 mărimi: dacă aveți mai puțin de 170 cm (S), iar dacă aveți mai mult de 170 cm (L). Asigură acces rapid la bidonul de apă.

Culoare: NEGRU / Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Centură preformată pentru șolduri, bretele din spumă, reglabile, orificii degete

Ventilare

Spate ventilat prin plasă (AirCooling) pentru a permite evacuarea transpirației.

Capacitate

20L. Dimensiuni: Î 60 cm; L 30 cm; A 20 cm. Potrivit pentru bagajul de cabină.

Compartimente

9 buzunare: 2 acces rapid la bidon, 1 compartiment rezervor, 2 buzunare mari.

Protecția conținutului

Strat protector hidrofob și husă de ploaie integrată la baza rucsacului.

Deschidere/ închidere

Fermoar lateral, pentru acces ușor în interior.

Lejeritate

20L: doar 1100 g mărimea S, 1270 g mărimea L.

Rezistenţă

Garanţie 10 ani.

Informații tehnice

Garanţie 10 ani.

Rezistența la frecare a materialelor este importantă pentru o utilizare îndelungată în timp a rucsacului. Departamentul de cercetare și dezvoltare, partener al Quechua pentru cercetarea și validarea componentelor, efectuează teste (pe componente, cusături și produsul finit) care simulează comportamentul în timp al rucsacurilor. Rezultatele lor permit mărcii Quechua să ofere o garanţie de 10 ani pentru rucsacurile testate, începând cu data cumpărării indicată pe bonul de casă.

Nu aruncăm, reparăm!

Produsele noastre sunt destinate drumeției la munte.
Cu timpul, anumite piese se pot uza sau se pot sparge. Pentru facilita repararea, în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro puteți regăsi piese de schimb precum catarame de strângere sau centura de la piept compatibilă cu acest rucsac. Nu aruncăm, reparăm!

Care sunt diferențele față de modelul vechi de rucsac MH500?

Spatele acestui rucsac a fost complet regândit, pentru a asigura mai mult confort: spatele din plasă, cu armătură, asigură mai mult spațiu între spate și spatele rucsacului, pentru a reduce acumularea de transpirație pe spate. Mesh-ul și este mai moale decât la vechiul model. În plus, modelul nou are 2 mărimi, pentru a se adapta conformațiilor.
Cele 2 buzunare de la nivelul șoldurilor sunt mai spațioase și extensibile, iar accesul la bidonul cu apă de pe lateral este mult mai ușor.

Alegera mărimii

În timpul numeroaselor sesiuni de testare realizate în condiții reale de practică, alături de practicanți și practicante de diferite conformații, am descoperit că pentru volumele de 20 - 40 L, diferența de confort constă în înălțimea pe care o are rucsacul: Pentru a răspunde acestor diferențe, am ales să vă propunem rucsacuri cu 2 mărimi. Dacă aveți mai mult de 170 cm, alegeți mărimea L. Dacă aveți mai puțin de 170 cm, alegeți mărimea S.

Hidratare

Rucsacul poate transporta un rezervor de apă de 1 L, 2 L sau 3 L (acestea nu sunt incluse). Cu cât rezervorul este mai voluminos, cu atât acesta va ocupa loc în detrimentul transportării altor echipamente. Buzunarele laterale sunt concepute pentru rezervoare de maximum 1 L.

De ce husa pentru ploaie are culoarea portocalie?

În timpul drumeției la munte este important să rămâneți vizibili în caz de ceață sau alte probleme. Din acest motiv am ales culoarea portocalie, care are avantajul de a fivizibilă chiar și din elicopter.
De asemenea, această culoare este vizibilă și pe șosea, dacă folosiți rucsacul pentru deplasări cu bicicleta.

Bgaj de cabină

În timpul călătoriilor cu avionul, dimensiunile autorizate pentru bagajul de cabină sunt de maximum 55 x 35 x 25 cm3. (Atenție, acestea pot varia în funcție de compania aeriană).
Rucsacul poate fi folosit drept bagaj de cabină, cu condiția de a nu-l încărca foarte tare în partea de sus.

Cum se reglează rucsacul?

1 - Desfaceți toate chingile (bretele, centură, elemente de greutate).
2. Luați rucsacul în spate.
3. Reglați centura lombară și strângeți. 4. Închideți chingile bretelelor. 5. La final, ajustaţi chingile de echilibru.

Cum se umple corect rucsacul?

În partea de jos a sacului, puneți echipamentul de dormit și lângă, echipament greu.Introduceți rezervorul de apă în compartiment. În partea de sus a rucsacului, depozitați-vă la îndemâmă jacheta impermeabilă și polarul.În buzunare, puneți-vă crema de soare, hărțile, șapca și ochelarii de soare. Batoanele de cereale și telefonul pot fi transportate în buzunarele de pe centură, pentru acces mai rapid. Puteți utiliza chingile de sub rucsac pentru a vă lega cortul.

Cum se întreține și spală un rucsac ?

A se spăla manual. Utilizați apă caldă cu săpun, eventual cu o perie, concentrându-vă asupra componentelor care intră în contact direct cu corpul (bretele, spate, centură ventrală).
Aceasta este cea mai sigură modalitate prin care materialele să își păstreze proprietățile hidrofobe.
Apoi clătiți-l cu apă caldă și uscați într-un loc uscat, nu expuneți direct la soare (a nu se usca pe calorifer).A se depozita într-un loc uscat.

Demersul nostru privind mediul înconjurător

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

Garanție

10 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 88% Poliester, 12% Poliuretan Căptuşeală 90% Poliester, 10% Poliuretan Material textil spate 100% Poliester Buzunar 85% Poliamidă, 15% Elastan Material intercalat 85% Poliester, 15% Poliuretan Chingă textilă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

Husă de protecție ploaie.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovația și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Studiul conformației (analiza 3D). Știința mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice). Științele senzoriale și comportamentale. + specificitatea testului legat de produs (ex duș, tunel de vânt etc.).

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Negru
Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Negru
Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Negru

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri