Rucsac Drumeție la Munte MH100 10L Albastru Copii

5499 LEI
8561477

Produs conceput pentru drumeție la munte. Rucsac ușor, cu volum de 10 L, pentru a transporta lucrurile esențiale.

Ideal pentru drumeție sau școală, acest rucsac este ușor și adaptat pentru copii. Confortabil și practic datorită deschiderii mari, centrale și buzunarului cu fermoar, din față.

Culoare:

Bleumarin / Galben lime

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate

Volum: 10 L. Dimensiuni: Î: 37 cm. L: 21,5 cm. A: 19 cm.

Lejeritate

Cântărește doar 230g.

Confort

Spate din spumă, bretele în formă de S, adaptate copiilor. Chingă pectorală.

Compartimente

2 buzunare cu fermoar. 1 buzunar rezervor apă. Cârlig rezervor (nu este inclus).

Rezistența la frecare

Material rezistent la abraziune. Garanţie 10 ani.

Informații tehnice

Garanţie 10 ani.

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cauzate de uzura normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Această garanţie specială, de 10 ani, va fi acordată doar după prezentarea produsului şi a bonului de casă. Dacă produsul mai are garanţie, acesta va fi reparat sau schimbat gratuit. Această garanţie comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau stat.

Demers de protejare a mediului

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a ne păstra terenul de joacă, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, însă lucrăm în fiecare zi pentru ca acesta să fie mult mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

De unde provine rucsacul?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput și asamblat în Vietnam și China. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

Garanție

10 ani

Greutate

0.23 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 90% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan Căptuşeală 90% Polietilenă tereftalată, 10% Poliuretan Material textil spate 100% Polietilenă tereftalată Buzunar 85% Poliamidă, 15% Elastan Chingă textilă 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

Nu este impermeabil.

TESTE

Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm: rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa. Umplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, la mii de cicluri.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în munți, în condițiile pe care le puteți întâlni în timpul excursiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de testere format din copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Rucsac Drumeție la Munte MH100 10L Albastru Copii
Rucsac Drumeție la Munte MH100 10L Albastru Copii
Rucsac Drumeție la Munte MH100 10L Albastru Copii
Rucsac Drumeție la Munte MH100 10L Albastru Copii
Rucsac Drumeție la Munte MH100 10L Albastru Copii

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri