Reducerea consumului de apă
Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de vopsire. Așadar, vopsim un singur fir din două, pentru a reduce consumul și impactul asupra apei. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului (coduri: albastru 8644687 și negru 8602241).
Etanșeitate
Materialele rucsacului sunt hidrofobe, pentru drumeție/plimbare pe ploaie ușoară.
Atenție: rucsacul nu este etanș/impermeabil și nu este prevăzut cu husă de ploaie.
Pentru plimbări/drumeții pe vreme cu ploaie este necesară protejarea lucrurilor din rucsac. Vă recomandăm acest produs: husă de ploaie 10 - 20 L disponibilă pe decathlon.ro (cod: 8772113).
Cum este măsurat volumul rucsacului?
Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard: noi umplem compartimentul principal, precum și fiecare buzunar, cu bile mici. Apoi golim aceste bile într-un recipient gradat, care dă volumul echivalent în litri.
Cum se reglează rucsacul?
1 - Slăbiți bretelele;
2 - Fixați rucsacul încărcat în spate;
3 - Strângeți din nou bretelele.
Cum se așază corect echipamentul în rucsac?
Puneți obiectele grele în partea de jos. Puneți hainele în jurul acestor obiecte. Țineți geaca impermeabilă sau polarul la îndemână. Puneți lucrurile mici pentru uz zilnic în buzunare. Bidonul poate fi plasat în buzunarele laterale concepute pentru acest lucru.
Teste de rezistență
Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: material, catarame, curele, spumă, fermoare. Pentru un material, testăm în laborator rezistența la abraziune, la deșirare, rezistența culorilor la razele UV, la spălare, impermeabilitatea. De asemenea, vom efectua teste pentru a verifica rezistența de asamblare folosind un manechin care reproduce mișcările unui practicant, pentru a reproduce uzură dimp de mai mulți ani al unui rucsac.