Rucsac Drumeție la Munte MH500 40L Albastru

14999 LEI
Cod produs: 8330978

Produs conceput pentru drumeție de o zi, pe vreme uscată și trasee tehnice.

Ideal pentru copii! Se adaptează la conformația fiecăruia, pentru drumeții de câteva zile! Potrivit chiar și pentru tabără!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Turcoaz
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Beneficii:

Avantaje produs

Capacitate

Capacitate

Volum: 40L Dimensiuni: Î 63 cm; L 29 cm; Adâncime 26 cm.

Confort

Confort

Spate și bretele din spumă, ideale pentru copii. Elemente de greutate.

Lejeritate

Lejeritate

Greutate1 350 g.

Compartimente

Compartimente

Buzunare: 1 interior, 2 exterioare, 1 în talie. Suport bețe. Plasă în față.

Rezistența la frecare

Rezistența la frecare

Material rezistent la abraziune. Garanţie 10 ani.

Informații tehnice

Test în laborator

Efectuăm teste de laborator pentru a valida componentele : material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm : rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa. Umplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, la mii de cicluri.

Garanție 10 ani

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cele de uzură normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Această garanţie specială, de 10 ani, va fi acordată doar după prezentarea produsului şi a bonului de casă. Dacă produsul mai are garanţie, acesta va fi reparat sau schimbat gratuit. Această garanţie comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau Stat.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : umplem atât compartimentul principal, cât şi buzunarele cu bile de mici dimensiuni. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri.

Măsuri pentru protecția mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac, etc). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Reglarea rucsacului.

1. Desfaceţi toate chingile (bretele, centură, chingi de echilibru). 2. Strângeţi rucsacul. 3. Pentru rucsacuri mai mari de 50L, fixaţi centura pe şolduri (aceasta trebuie să acopere oasele iliace ale bazinului) și strângeți. La rucsacurile cu volum mai mic, centura se va amplasa în jurul taliei. 4. Închideți chingile bretelelor. 5 – Reglați bretelele.

Așezarea obiectelor

Puneţi sacul de dormit la baza rucsacului. Aproape de spate plasaţi materialul greu (cortul, aragazul, hrana). Hainele vor ocupa spaţiul rămas. Folia de sol poate fi aşezată sub clapă, iar cortul sub rucsac, dacă nu are loc în interior.Păstraţi la îndemână jacheta impermeabilă şi polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.). Rezervorul de apă va fi pus în compartimentul special, în spate.

Garanție

10 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

Materialul nu este impermeabil.

TESTE

Toate rucsacurile noastre sunt testate în practică de către utilizatori reprezentativi pentru gama de produse, în condiţii identice cu utilizarea zilnică.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri