Role Powerslide PHUZION RADON 3x90 mm Alb-Verde Damă

54999 LEI
Cod produs: 865857

Produs conceput pentru a merge pe role (nivel mediu). Asigură viteză, manevrabilitate și confort!

Bucurați-vă de mersul pe role!

Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Confort

Softboot cu șosetă fixă, cu întărituri din poliuretan. Talpă EVA.

Calitatea deplasării

Calitatea deplasării

Roți Powerslide Infinity 90mm, duritate 85A + rulmenți cu bile Wicked ABEC 5.

Susținere

Susținere

Carcasă din plastic/fibră de sticlă și sistem triplu de strângere.

Polivalență

Polivalență

Frână "HABS" reglabilă în înălțime. Sistem poziționare șină "Trinity" reglabil.

Informații tehnice

Care este scopul rolelor cu 3 roți?

O șină cu 3 roți permite obținerea unei calități excelente de alunecare, păstrând o manevrabilitate bună. Aceasta permite coborârea centrului de gravitate (stabilitatea), întrucât roțile din față nu sunt sub partea cea mai joasă a carcasei din plastic (sub prima articulație a degetelor de la picioare). Sistemul "Trinity" Powerslide asigură precizie.

Cadru

Șina "Elite Trinity" din aluminiu este fixată în 3 puncte, pentru reducerea centrului de gravitate și vibrațiilor și optimizarea stabilității și transferului puterii. Lungime distanță între axe: 231 mm (9,1"). Axe simple 8mm Hex.Șină ajustabilă stânga/dreapta și față/spate.Roţi maxim 100mm.

Roţi şi rulmenţi

Roți Infinity 90 mm 85A profil fitness și rulmenți Powerslide WCD ABEC 5.

Întreținerea/repararea rolelor

Piesele se pot schimba sau repara datorită pieselor SPV furnizate la raion, pe internet sau în atelierul magazinului Decathlon. Piesele ce pot fi schimbate: -rulmenţi ABEC 5 sau superiori şi roţi de 100 mm max. -frână adaptată pentru piciorul drept sau stâng.

Prelungirea duratei de viaţă a rolelor

Pentru a crește rezistența în timp a rolelor, recomandăm demontarea, curățarea și uscarea roților, precum și ștergerea rulmenților cu o lavetă uscată. Găsiți recomandările și tutorialele pe canalul nostru YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Prelungirea rezistenței rolelor

Roțile se pot schimba între ele, având în vedere că uzura lor nu este uniformă. Motivul?De obicei, ne deplasăm pe role, înclinându-le spre interior, pentru a putea să ne luăm avânt, să întoarcem sau să prindem viteză. Pentru a evita uzarea completă a cauciucului rolelor, schimbați roțile între ele (inversați perechile de roți între ele).

Greutate maximă suportată

Respectă norma europeană EN 13843, clasa A (norma pentru role pentru adulți). Se aplică patinelor cu roți în linie concepute pentru persoane cu o greutate de 20 kg - 100 kg (masă corporală). Sunt menționate exigențele de siguranță și specificațiile relative la metodele de încercare, la delimitări și informații oferite de producător pentru a reduce riscul de accidentare la care sunt expuse persoanele terțe și utilizatorul în condiții normale de utilizare.

Garanție

2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, frână şi rulmenţi).

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Restricții de utilizare

Nerecomandate pentru hochei pe role sau role agresive.

Produse similare

Opinii clienți

Loading