Role Play3 Albastru-Roşu Copii

10999 LEI
Cod produs: 8366197

Produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător).

Copilul dumneavoastră vrea să învețe să meargă pe role, dar trebuie să progreseze în menținerea echilibrului? Aceste role sunt stabile și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Albastru marin / ALBASTRU / ROŞU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:
Primul Pret Tehnic
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12
Media 13
Media 14
Media 15

Avantaje produs

Confort

Confort

Gheată interioară din spumă, ce se poate spăla la mașină.

Calitatea deplasării

Calitatea deplasării

Rulmenți adaptați, pentru a reduce viteza.

Susținere

Susținere

Carcasă și clape de strângere precise, pentru susținere și protecție.

Reglabil

Reglabil

Role reglabile pe 3 mărimi, în funcție de creșterea copilului.

Informații tehnice

Recomandări de siguranță

Vă recomandăm purtarea unui echipament complet de siguranță (cotiere, cască, genunchiere, protecții pentru încheietură), pentru a vă proteja în caz de cădere.

Informații despre role și rulmenți

Pentru nivel mediu, este nevoie de rulmenți ABEC 1 - 7, însă, pentru nivel începător, se recomandă cei cu alunecare progresivă, dar sigură. Pe scurt, rolele nu alunecă foarte repede. În ceea ce privește roțile, acestea au o mărime de 63mm.

Cum se reglează mărimea rolelor?

Pentru a modifica mărimea rolelor, trebuie doar să mutați banda cu arici. "1" pentru mărimi mici, "2" pentru mărimi medii şi "3" pentru mărimi mari. Spațiul rămas în vârf permite purtarea rolelor mai mult timp, chiar dacă piciorul crește. Ingenios, nu?

Rolele Play3 - 8 ani de dezvoltare alături de pasionați

Suntem mândri de acest model! Datorită părerilor exprimate de utilizatori, am reușit să ne îmbunătățim produsele. Utilizatorii noștri ne-au inspirat să concepem și un kit de echilibru: un șurub mic pe care sunt aliniate 2 roți în stil „tricicletă”, în spatele rolei. De asemenea, am îmbunătățit clapele de strângere. Pe scurt, vă mulțumim pentru feedback-ul transmis!

Frâne din cauciuc sau din plastic?

Spre deosebire de plastic, care nu ajută la frânare, roțile din cauciuc, de 63 mm, oferă aderență, rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele noastre pentru copii sunt echipate cu roți din cauciuc și nu din PVC.

Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro, regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos.

Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai rapid decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie uniformă.
Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

Cum sunt testate rolele Oxelo?

Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste de uzură sunt efectuate în conformitate cu normele europene. Testele din laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Rezultatul: produs testat și aprobat, inclusiv de către practicanții de la cluburile noastre partenere!

Kit stabilitate (ref.8282768)

Kit-ul cu șuruburi, numit kit de stabilitate, este compatibil cu rolele PLAY3 și PLAY5. Acest „kit pentru stabilitate” permite inițierea în stilul cu trei roți: asigură stabilitate în timpul primelor deplasări, iar copilului îi permite să capete încredere în sine. Kit-ul este pre-instalat pe rolele PLAY3 mărimile 26/28.

Garanție

Garanţie: 2 ani, cu excepţia consumabilelor (roți, rulmenţi, frână).

Greutate

26/28 : 1.332 kg
28/30 : 1.41 kg
30/32 : 1.462 kg
32/34 : 1.49 kg
34/36 : 1.546 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 50% Polipropilenă, 50% Poliuretan Exterior din 70% Poliester, 30% Polipropilenă Interior din 75% Poliester, 25% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Restricții de utilizare

Norma EN 13843B (max 60kg) fără 26/28 EN71 normă jucărie (20kg).

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri