Role PLAY5 Negru-Roşu Copii

14999 LEI
Cod produs: 8396633

Produs conceput pentru deplasări pe role (nivel începător). Role ideale pentru copiii care poartă mărimile 28-36.

Copilul dumneavoastră vrea să meargă pe role și poate să își mențină echilibrul? Rolele Play 5 sunt stabile, rezistente și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Roșu intens
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Confort

Confort

Interior din spumă, ce se poate spăla la mașină.

Calitatea deplasării

Calitatea deplasării

Rulmenți ABEC 1, pentru nivel începător.

Susținere

Susținere

Carcasă și clape de strângere precise, pentru susținere și protecție.

Reglabil

Reglabil

Role reglabile pe 3 mărimi, în funcție de creșterea copilului.

Informații tehnice

Recomandări de siguranță

Vă recomandăm purtarea echipamentului complet de protecție (cotiere, cască, genunchiere, protecții pentru încheietură), pentru protecție optimă în caz de cădere, deoarece niciodată nu știm cum putem cădea.

Cum se reglează mărimea rolelor?

Pentru a modifica mărimea rolelor, doar trebuie să mutați banda cu arici. "1" pentru mărimi mici, "2" pentru mărimi medii şi "3" pentru mărimi mari. Spațiul rămas în vârf permite purtarea rolelor mai mult timp, chiar dacă piciorul crește. Ingenios, nu?

Sfatul șefului de produs

Părinții au tendința de a-i ține pe copii de brațe atunci când aceștia încearcă să învețe să se dea pe role. Ei bine, nu e o idee prea bună. Cum îl puteți ajuta touși? Cel mai bun loc pentru a exersa este lângă o bară de susținere, de care copilul se poate ține în timp ce înaintează cu pași mici. Astfel, progresul este asigurat.

Frâne din cauciuc sau din plastic?

Spre deosebire de plastic, care nu ajută la frânare, cauciucul oferă o aderență bună: rulare și frânare eficiente. În plus, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele noastre pentru copii sunt echipate cu roți din cauciuc și nu din PVC.

Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro, regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai repede decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie regulată.
Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

Cum sunt testate produsele noastre?

Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene în ceea ce privește utilizarea rolelor, dar și testele de uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren, cu utilizatori.
Rezultatul: un produs testat și aprobat.

Kit de stabilitate opțional (ref.8282768)

Setul cu șuruburi, numit kit de stabilitate, este compatibil cu rolele PLAY3 și PLAY5. Acesta asigură inițierea în stilul cu trei roți: aveți ocazia să creșteți stabilitatea rolelor în timpul primelor deplasări, iar copilul să capete încredere în sine.

Garanție

Garanţie: 2 ani, cu excepţia consumabilelor (roţi, frână şi rulmenţi).

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Boot 100% Polipropilenă Roți pentru role 50% Policarbonat, 50% Poliuretan Șasiu 100% Polipropilenă Cuff (element de susținere) 100% Polietilenă de densitate înaltă (HDPE) Parte superioară - Material principal 100% Poliester Catarame 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6), 50% Poliuretan Rulment 100% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Restricții de utilizare

Respectă norma EN 13843B (max 60kg).A nu se folosi în skatepark.

Produse similare

Imagini

Role PLAY5 Negru-Roşu Copii
Role PLAY5 Negru-Roşu Copii
Role PLAY5 Negru-Roşu Copii

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri