OXELO

Role Play 3 Albastru-Ro┼ču Copii

10999 RON
Ref. : 8366197

Produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător). Role ideale pentru copiii care poartă mărimile 26 - 36.

Role ideale pentru ini╚Ťiere ├«n mersul pe role? Reglabile pe 3 m─ârimi. Kitul de stabilitate (inclus doar la m─ârimea cea mai mic─â) ajut─â copilul s─â-╚Öi ╚Ťin─â mai bine echilibrul.

Culoare: Albastru marin / Albastru / Roșu

 • 26/28 Produs indisponibil online momentan
 • 28/30 Produs indisponibil online momentan
 • 30/32 Produs indisponibil online momentan
 • 32/34 Produs indisponibil online momentan
 • 34/36 Produs indisponibil online momentan
+ 109 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Pentru un plus de confort, gheata interioară din spumă este detașabilă.

  Calitatea alunec─ârii

  Rulmen╚Ťi adapta╚Ťi, pentru a reduce viteza.

  Sus╚Ťinere picior

  Carcas─â ╚Öi catarame de str├óngere precise, pentru sus╚Ťinere ╚Öi protec╚Ťie.

  Reglabil

  Role reglabile pe 3 m─ârimi, ├«n func╚Ťie de cre╚Öterea copilului.

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri de siguran╚Ť─â

  V─â recomand─âm echipamentul complet (cotiere, casc─â, genunchiere, protec╚Ťii pentru ├«ncheietur─â), pentru a v─â proteja ├«n caz de c─âdere.

  Informa╚Ťii despre role ╚Öi rulmen╚Ťi Ro┼úi ┼či rulmen┼úi

  Pentru nivel mediu, este nevoie de rulmen╚Ťi ABEC 1 - 7, ├«ns─â, pentru nivel ├«ncep─âtor, se recomand─â cei cu alunecare progresiv─â, dar sigur─â. Pe scurt, rolele nu alunec─â foarte repede. Ro╚Ťi de 63 mm.

  Cum se regleaz─â m─ârimea rolelor?

  Cum se regleaz─â m─ârimea? Pentru a modifica m─ârimea rolelor, doar muta╚Ťi banda cu arici. "1" pentru m─ârimi mici, "2" pentru m─ârimi medii ┼či "3" pentru m─ârimi mari. Spa╚Ťiul r─âmas la v├órf permite purtarea rolelor mai mult timp, chiar dac─â piciorul cre╚Öte. Ingenios, nu?

  Kit stabilitate (referin╚Ť─â model: 8282768)

  Setul cu ╚Öuruburi, numit kit de stabilitate, este compatibil cu rolele PLAY3 ╚Öi PLAY5. Acest ÔÇ×set pentru stabilitateÔÇŁ permite ini╚Ťierea ├«n mersul pe role: cre╚Öte╚Ťi stabilitatea ├«n timpul primelor deplas─âri, iar copilului, ├«i permite s─â capete ├«ncredere ├«n sine.Setul este pre-instalat pe rolele PLAY3 m─ârimile 26/28.

  Rolele Play3, 8 ani de dezvoltare al─âturi de pasiona╚Ťi.

  Suntem m├óndri de acest model! Datorit─â p─ârerilor exprimate de utilizatori, am reu╚Öit s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim produsele. Utilizatorii no╚Ötri ne-au inspirat s─â concepem ╚Öi un set de produse de siguran╚Ť─â: este compus din 2 ro╚Ťi, ce se monteaz─â u╚Öor, cu un ╚Öurub, ├«n spatele ╚Öinei. Acesta faciliteaz─â ├«nv─â╚Ťarea. Recent, am ├«mbun─ât─â╚Ťit ╚Öi sistemul de str├óngere. Pe scurt: v─â mul╚Ťumim!

  Fr├óne ╚Öi ro╚Ťi din cauciuc sau din plastic?

  Spre deosebire de plastic, ce ajut─â la ├«ncetinire, ro╚Ťile din cauciuc, de 63 mm, ofer─â aderen╚Ť─â: rulare ╚Öi fr├ónare eficiente. De altfel, cauciucul se uzeaz─â mai greu dec├ót plasticul. Oxelo garanteaz─â siguran╚Ťa copilului, indiferent de nivelul de practic─â. Toate rolele sunt echipate cu ro╚Ťi din cauciuc, nu din PVC.

  Ave╚Ťi nevoie de servicii de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi reparare a rolelor?

  ├Än oferta noastr─â din atelierele magazinelor Decathlon ╚Öi de pe decathlon.ro, reg─âsi╚Ťi ro╚Ťi de diferite dimensiuni (chiar ╚Öi cu lumini), fr├óne ╚Öi ╚Öuruburi compatibile. Acestea se monteaz─â foarte u╚Öor. Pute╚Ťi afla mai multe urm─ârind sfaturile ╚Öi tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

  Cum putem prelungi durata de via╚Ť─â a rolelor?

  ├Än func╚Ťie de locul unde sunt a╚Öezate pe ╚Öin─â, unele ro╚Ťi se vor uza mai repede dec├ót altele. Le pute╚Ťi schimba ├«ntre ele, pentru ca uzura s─â fie uniform─â.
  Atunci c├ónd primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul ro╚Ťii este atins de uzur─â, este momentul s─â le schimba╚Ťi.

  Cum sunt testate rolele Oxelo?

  Toate rolele noastre sunt testate ├«n laborator. Aceste teste de uzur─â sunt efectuate ├«n conformitate cu normele europene. Testele ├«n laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obi╚Önui╚Ťi, m─âsur─âtori sau teste ce privesc percep╚Ťia echipei de testare asupra produsului. Rezultatul: produs testat, validat. Inclusiv de practican╚Ťii de la cluburile noastre partenere!

  Garan╚Ťie

  Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roată/rulmenţi, frână).

  Greutate

  26/28 : 1.332 kg
  28/30 : 1.41 kg
  30/32 : 1.462 kg
  32/34 : 1.49 kg
  34/36 : 1.546 kg

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 50% Poliuretan, 50% Polipropilen─â Parte superioar─â din 70% Poliester, 30% Polipropilen─â Interior din 75% Poliester, 25% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat ┼či la temperatur─â optim─â. A nu se usca ├«n apropierea unei surse de c─âldur─â sau a unei fl─âc─âri.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Norma EN 13843B (max 60kg) f─âr─â 26/28 EN71 norm─â juc─ârie (20kg).

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri