OXELO

Role Play 3 Albastru-Roşu Copii

10999 RON
Ref. : 8366197

Role ideale pentru inițiere în mersul pe role? Reglabile pe 3 mărimi. Kitul de stabilitate (inclus doar la mărimea cea mai mică) ajută copilul să-și țină mai bine echilibrul.

Produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător). Role ideale pentru copiii care poartă mărimile 26 - 36.

Culoare: Albastru marin / ALBASTRU / ROŞU

 • 26/28 10
 • 28/30 10
 • 30/32 10
 • 32/34 10
 • 34/36 10
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Pentru un plus de confort, gheata interioară din spumă este detașabilă.

  Calitatea alunecării

  Rulmenți adaptați, pentru o viteză redusă.

  Susținere picior

  Carcasă și catarame de strângere precise, pentru susținere și protecție.

  Reglabil

  Role reglabile pe 3 mărimi, în funcție de creșterea copilului.

  Informații tehnice

  Recomandări de siguranță

  Vă recomandăm echipamentul complet (cotiere, cască, genunchiere, protecții încheietură), pentru a vă proteja în caz de cădere.

  Informații tehnice despre role și rulmenți

  Pentru nivel mediu, este nevoie de rulmenți ABEC 1 - 7, însă, pentru nivel începător, se recomandă rulmenți cu alunecare progresivă, dar sigură. Pe scurt, rolele nu alunecă foarte rapid. Roți de 63 mm.

  Cum se reglează mărimea rolelor?

  Cum se reglează mărimea? Pentru a modifica mărimea rolelor, doar mutați banda cu arici. „1”pentru mărimi mici, „2” pentru mărimi medii şi „3” pentru mărimi mari. Spațiul rămas la vârf permite purtarea rolelor mai mult timp, chiar dacă piciorul crește. Ingenios, nu?

  Rolele Play3, 8 ani de dezvoltare alături de pasionați

  Suntem mândri de acest model! Datorită părerilor exprimate de utilizatori, am reușit să ne îmbunătățim produsele. Utilizatorii noștri ne-au inspirat să concepem și un set de produse de siguranță: este compus dintr-un ax, pe care se montează 2 roți (demontate de pe rolă) în spatele șinei, în locul ultimei roți. Acesta facilitează învățarea. Recent, am îmbunătățit și sistemul de strângere. Pe scurt: vă mulțumim!

  Frâne din cauciuc sau din plastic?

  Spre deosebire de plastic, care se rupe și nu ajută la încetinire, roțile din cauciuc, de 63 mm, oferă aderență, rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, nu din PVC.

  Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

  În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

  Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

  În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai repede decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie uniformă.
  Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

  Cum sunt testate rolele Oxelo?

  Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste de uzură sunt efectuate în conformitate cu normele europene. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Rezultatul: produs testat, validat. Inclusiv de practicanții de la cluburile noastre partenere!

  Kit stabilitate (referință: 8282768)

  Setul cu șuruburi, numit kit de stabilitate, este compatibil cu rolele PLAY3 și PLAY5. Acest „kit pentru stabilitate” permite inițierea în mersul pe role: creșteți stabilitatea în timpul primelor deplasări, iar copilului, îi permite să capete încredere în sine.Setul este pre-instalat pe rolele PLAY3 mărimile 26/28.

  Garanție

  Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roată/rulmenţi, frână).

  Greutate

  26/28 : 1.332 kg
  28/30 : 1.41 kg
  30/32 : 1.462 kg
  32/34 : 1.49 kg
  34/36 : 1.546 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 50% Poliuretan, 50% Polipropilenă Exterior din 70% Polietilenă tereftalată, 30% Polipropilenă Interior din 75% Polietilenă tereftalată, 25% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

  Restricții de utilizare

  Norma EN 13843B (max 60kg) fără 26/28 EN71 normă jucărie (20kg).

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri