Role Freeskate MF900 HardBoot Verde Adulți

54999 LEI

Produs conceput pentru deplasări pe role. Asigură un randament optim!

Roțile de 110 mm asigură viteză.

Culoare: Verde pin
Mărime: Ghid de mărimi
+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Spumă groasă şi interior din nailon şi lycra.

Calitatea deplasării

Rulmenţi ABEC7 şi roţi 110 mm (86A).

Susținere

Structură rigidă și sistem triplu de prindere (2 catarame micrometrice + șiret).

Ușor de manevrat

Șină scurtă de 255 mm, din aluminiu extrudat.

Rezistența la frecare

Întărituri: protecții detașabile pe lateral.

Informații tehnice

Susținere role

Cuff-ul, element de protecție, în partea superioară a rolelor: asigură susţinere optimă a piciorului. Element format din 15% fibră de sticlă. Pentru mai multă susținere, rolele au 2 catarame micrometrice și șireturi.

Protecţie anti-şoc

Carcasă integrală și pad-uri din plastic, în partea din faţă, pentru a proteja piciorul în cazul alunecărilor sau căderilor.

Detalii role

Roți de 110 mm, șină din material rezistent. Șină cu 3 roți, pentru manevrabilitate optimă. Șina se poate plasa pe dreapta sau stânga, pentru adaptare la modul de practică.

Sistem de frânare

Frână completă, tampon + suport de frână, adaptabil pentru piciorul drept sau stâng (frâna nu este montată). Serviciu disponibil la atelierul din cadrul magazinului Decathlon. Tampon de frână disponibil la raft, în magazinele Decathlon sau pe decathlon.ro.

Ce este aluminiul extrudat?

Extrudarea este un procedeu termomecanic prin care materialul comprimat este trecut printr-un utilaj care îi imprimă un anumit profil. Elementul extrudat (șina) este rezistent și turnat în mod precis.

Întreținerea și repararea rolelor

Piesele se pot schimba sau repara datorită pieselor SPV furnizate la raion, pe internet sau în atelierul magazinului Decathlon.

Prelungirea duratei de viaţă a rolelor

Pentru a crește rezistența în timp a rolelor, recomandăm demontarea, curățarea și uscarea roților, precum și ștergerea rulmenților cu o lavetă uscată. Găsiți recomandările și tutorialele pe canalul nostru YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Prelungirea rezistenței rolelor

Roțile se pot schimba între ele, având în vedere că uzura lor nu este uniformă. Motivul?De obicei, ne deplasăm pe role, înclinându-le spre interior, pentru a putea să ne luăm avânt, să întoarcem sau să prindem viteză. Pentru a evita uzarea completă a cauciucului rolelor, schimbați roțile între ele (inversați perechile de roți între ele).

Greutate maximă suportată

Respectă norma europeană EN 13843 clasa A (norma pentru role adulți). Se aplică rolelor cu roți în linie concepute pentru persoane cu o greutate de 20 kg - 100 kg (masă corporală). Sunt menționate exigențele de siguranță și specificațiile relative metodelor de testare, la delimitări și informații oferite de producător pentru a reduce riscul de accidentare la care sunt expuse persoanele terțe și utilizatorul în condiții normale de utilizare.

Greutate role MF 900 Oxelo

3.6 kg perechea pentru mărimea 43 (fără frână).

Cum sunt testate produsele noastre ?

Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene, în ceea ce privește utilizarea rolelor, dar și testele de uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare.Rezultatul: un produs testat și validat.

Care sunt roțile compatibile?

Aceste role sunt prevăzute cu roți de 110 mm. Așadar, acestea sunt compatibile cu toate roțile pentru role cu un diametru sub 110 mm. Pentru a păstra calitatea de alunecare a roților MF900, vă recomandăm să alegeți diametrele de 110 mm sau 100 mm dacă doriți un plus de manevrabilitate (roți Powerslide Infinity 100 mm disponibile pe site, ref. 8572026).

Garanție

Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de schimb (roţi, frână şi rulmenţi).

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Boot 100% Termosplatic polietilenă (TPE) Roți pentru role 50% Poliuretan, 50% Policarbonat Cuff (element de susținere) 100% Termosplatic polietilenă (TPE) Catarame 50% Poliuretan, 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Imagini

Role Freeskate MF900 HardBoot Verde Adulți
Role Freeskate MF900 HardBoot Verde Adulți
Role Freeskate MF900 HardBoot Verde Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri