OXELO

Role freeride MF500 HardBoot Alb-Portocaliu Adulți

44999 RON
Ref. : 8738742

Freeride, freeskate, freestyle... Susţinere, confort şi manevrabilitate (frână inclusă, nemontată).

Produs conceput pentru freeride și freestyle, în mediul urban (nivel mediu). Role polivalente și ușor de manevrat.

Culoare: GRI DESCHIS

 • 41 10
 • 42 10
 • 43 10
 • 44 10
 • 45 10
 • 46 10
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Spumă groasă şi interior din nailon şi lycra.

  Calitatea alunecării

  Rulmenţi ABEC7 şi roţi 80 mm (sau 76 mm) 86A. Șine din aluminiu extrudat.

  Susținere picior

  Structură rigidă și sistem triplu de prindere (2 catarame micrometrice + șiret).

  Ușor de manipulat

  Șine din aluminiu extrudat 243mm pentru roți de 80mm / 231mm pentru roți de 76mm

  Rezistența la abraziune

  Întărituri: protecții detașabile pe lateral.

  Imagini

  Role freeride MF500 HardBoot Alb-Portocaliu Adulți
  Role freeride MF500 HardBoot Alb-Portocaliu Adulți
  Role freeride MF500 HardBoot Alb-Portocaliu Adulți
  Role freeride MF500 HardBoot Alb-Portocaliu Adulți
  Role freeride MF500 HardBoot Alb-Portocaliu Adulți
  Role freeride MF500 HardBoot Alb-Portocaliu Adulți

  Informații tehnice

  Susținere role

  Element de protecție (cuff), în partea superioară a rolelor:asigură susţinere optimă a piciorului. Element format din 15% fibră de sticlă. Pentru mai multă susținere, rolele au 2 catarame micrometrice și șireturi.

  Detalii role

  Role polivalente, ce asigură capacitate bună de alunecare (rulmenți ABEC7 și roți de 80 mm sau 76 mm la mărimile 36 - 38) și manevrabilitate optimă (șină scurtă și rezistentă, pentru a rezista la salturi și slide-uri). Roți cu două mărimi diferite, în funcție de mărimea piciorului: 36 - 38: 76 mm / 39 - 46: 80 mm, pentru manevrabilitate optimă. Șina se poate plasa pe dreapta sau stânga, pentru adaptare la modul de practică.

  Sistem de frânare

  Frână completă, tampon + suport de frână, adaptabil pentru piciorul drept sau stâng. Serviciu disponibil la atelierul din cadrul magazinului Decathlon. Tampon de frână disponibil la raft, în magazinele Decathlon sau pe decathlon.ro.

  Ce este aluminiul extrudat?

  Extrudarea este un procedeu termomecanic prin care materialul comprimat este trecut printr-un utilaj care îi imprimă un anumit profil. Elementul extrudat (șina) este rezistent și turnat în mod precis.

  Întreținerea/repararea rolelor

  Piesele se pot schimba sau repara datorită pieselor SPV furnizate la raion, pe internet sau în atelierul magazinului Decathlon.

  Prelungirea duratei de viaţă a rolelor

  Pentru a crește rezistența în timp a rolelor, recomandăm demontarea, curățarea și uscarea roților, precum și ștergerea rulmenților cu o lavetă uscată. Găsiți recomandările și tutorialele pe canalul nostru YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

  Prelungirea rezistenței rolelor

  Roțile se pot schimba între ele, având în vedere că uzura lor nu este uniformă. Motivul?De obicei, ne deplasăm pe role, înclinându-le spre interior, pentru a putea să ne luăm avânt, să întoarcem sau să prindem viteză. Pentru a evita uzarea completă a cauciucului rolelor, schimbați roțile între ele (inversați perechile de roți între ele).

  Greutate maximă suportată de către rolele MF500 Oxelo

  Respectă norma europeană EN 13843 clasa A (norma pentru role adulți). Se aplică rolelor cu roți în linie concepute pentru persoane cu o greutate de 20 kg - 100 kg (masă corporală). Sunt menționate exigențele de siguranță și specificațiile relative la metodele de testare, la delimitări și informații oferite de producător pentru a reduce riscul de accidentare la care sunt expuse persoanele terțe și utilizatorul în condiții normale de utilizare.

  Greutate role MF500 Oxelo

  3,150 kg perechea pentru mărimea 43.

  Cum sunt testate produsele ?

  Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene, în ceea ce privește utilizarea rolelor, dar și testele de uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Rezultatul: produs testat, validat.

  Garanție

  Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de schimb (roţi, frână şi rulmenţi).

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Încălțăminte ciclism 100% Termosplatic polietilenă (TPE) Roți pentru role 50% Poliuretan, 50% Policarbonat Cuff role 100% Termosplatic polietilenă (TPE) Lamă 85% Aluminiu, 10% Acetat, 5% Poliamidă 6.6 (PA 6.6) Exterior din 90% Rășină de poliester, 10% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată Catarame 50% Poliuretan, 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6) Talpă 100% EVA Inel adaptor 100% Oțel

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri