Role fitness FIT3 Negru-Portocaliu Copii

17999 LEI
Cod produs: 8396619

Produs conceput pentru deplasări cu role, pe distanțe de mai mulți kilometri. Reglabile pentru 4 mărimi.

Copilul dumneavoastră se inițiază în mersul pe role? Rolele Junior Fit 3 sunt confortabile și se adaptează la ritmul de creștere al copilului.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Roşu fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Confort

Confort

Interior din material semi-flexibil, din spumă. Asigură un plus de confort.

Calitatea deplasării

Calitatea deplasării

Rulmenți ABEC 3, șină din compozit.

Susținere

Susținere

Sistem triplu de strângere, pentru susținere bună.

Reglabil

Reglabil

Piciorul crește, la fel și rolele!Role reglabile pentru 4 mărimi.

Aderență

Aderență

Frână și roți din cauciuc, pentru aderență și frânare eficientă.

Informații tehnice

Recomandări de siguranță

Vă recomandăm echipamentul complet (cotiere, cască, genunchiere, protecții pentru încheietură), pentru a vă proteja în caz de cădere.

4 mărimi pentru o singură pereche de role? Vă explicăm cum funcționează acest sistem evolutiv.

Pentru a putea purta rolele mai mult timp, mărimea lor se adaptează la ritmul de creștere. Rolele se reglează în 3 pași:
1. Se deschide levierul. 2. Se trage către partea din faţă a şosetei. 3. Se închide catarama.
Pentru confort în timpul deplasării, alegeți role adaptate: dacă piciorul vă alunecă în interior, vă va fi greu să vă controlați postura și traiectoria.

Aveți nevoie de role confortabile? Vă prezentăm Rolele Fit 3 pentru copii.

Pielea rămâne uscată mai mult timp, datorită spumei și mesh-ului ventilat.Sistem de strângere ușoară și rapidă, pentru încălțare ușoară: o clapă micrometrică în partea de sus, pentru reglare precisă + o bandă cu arici la nivelul gleznei pentru a susţine cât mai bine piciorul și șireturi clasice sau elastice, în funcție de mărime. Greutate role: 2,254 kg - 32/35, 2,434 kg - 35/38 și 2,614 kg - 38/41.

1 pereche de role = 4 mărimi diferite. Cum funcționează acest sistem evolutiv?

Reglarea se face în 3 etape: 1. Deschideți clapa.
2. Trageți în față.
3. Închideți clapa.
Datorită acestui sistem, copilul va putea utiliza rolele mai mult timp.
A se alege rolele în funcție de mărimea piciorului copilului: a se evita un produs foarte greu sau foarte mare (piciorul poate aluneca în interior, ducând la adoptarea unei posturi greşite şi la dificultăţi de control al traiectoriei).

Cât de confortabile sunt rolele FIT 3?

Gheată interioară semi-rigidă, cu întărituri din spumă, pentru mai mult confort. Meshul ventilat absoarbe umiditatea și menține pielea uscată mai mult timp. Role uşor de încălţat datorită sistemului simplu şi eficient de închidere: o clapă micrometrică în partea de sus, pentru reglare precisă+ un arici la nivelul gleznei pentru a susţine cât mai bine piciorul. Şireturi elastice pentru mărimile 29-32 şi 32-35. Şireturi clasice pentru mărimile 35-38.

Rolele FIT 3 asigură frânare și deplasare ușoară?

Șina din compozit, foarte ușoară, favorizează învățarea: asigură confort la alunecare. Roți de 70 mm 80A și rulmenți ABEC 3, pentru raport bun între senzația de alunecare și manevrabilitate. Frâne clasice, cu tampon din cauciuc, ce pot fi instalate și pe piciorul drept, și pe cel stâng. Tampoane de frână de schimb sunt disponibile în magazinele noastre.

Roți și frâne din cauciuc!

Spre deosebire de plastic, ce ajută la încetinire, cauciucul oferă o aderență bună: rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, fără PVC.

Roți și frâne din cauciuc: care sunt avantajele acestora față de cele din plastic?

Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, fără PVC. Spre deosebire de PVC, cauciucul este mult mai aderent pe suprafețele dure și asigură rulare și frânare eficiente. Rolele mărimea 32/35 și 35/38 pot fi echipate cu roți de 76 mm.

Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai repede decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie uniformă.
Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro, regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Garanție

Garanţie: 2 ani, cu excepţia consumabilelor (roţi, frână şi rulmenţi).

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 50% Poliuretan, 50% Poliester Interior din 100% Poliester Boot 100% Polipropilenă Roți pentru role 50% Poliuretan, 50% Polipropilenă Șasiu 100% Polipropilenă Cuff (element de susținere) 100% Polipropilenă Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Catarame 50% Poliuretan termoplastic, 30% Policarbonat, 20% Poliamidă 6.6 (PA 6.6) Rulment 100% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Restricții de utilizare

Respectă norma EN13843B (max. 60kg).A nu se folosi în skatepark.

Produse similare

Imagini

Role fitness FIT3 Negru-Portocaliu Copii
Role fitness FIT3 Negru-Portocaliu Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri