Role fitness FIT 100 Negru-Gri Bărbaţi

24990 LEI
Cod produs: 8614734

Produs conceput pentru plimbări pe role (nivel începător), pe o distanță de până la 10km.

Gheată interioară confortabilă, susținere și alunecare calitativă, adaptată începătorilor: veți fi pregătiți să descoperiți mersul pe role.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Confort

Confort pentru picioare: gheată semi-soft cu mesh 3D, spumă pentru confort.

Calitatea deplasării

Calitatea deplasării

Rulmenţi ABEC 5 şi roţi de 76 mm/80A.

Susținere

Susținere

Element protecţie înalt şi rigid, şiret, cataramă micrometrică şi bandă cu arici

Polivalență

Polivalență

Șina este compatibilă cu roţi de 80 mm. Frână adaptabilă la piciorul stâng.

Informații tehnice

Utilizatori

Aceste role sunt potrivite pentru cei care merg pe role, în mod ocazional și caută o pereche de role confortabile, cu un raport foarte bun calitate-preț.

Confort şi susţinere

Gheată interioară din mesh 3D, pentru confort și limitarea umidității. Spumă, pentru confort și amortizare la nivelul călcâiului, pentru o deplasare plăcută. "Cuff-ul" (partea lungă a ghetei interioare) este rigidă și încadrează în mod corect glezna. Acestuia îi este asociat sistemul tripul de strângere (șiret, cataramă micrometrică și chingă de strângere), pentru a asigura o susținere eficientă a gleznei.

Trebuie să alegi între calitate de alunecare și manevrabilitate ?

Nu, nu și cu Oxelo. Rolele FIT100 asigură o alunecare adaptată nivelului începător, grație roților de 76 mm și rulmenților ABEC5.
Asocierea dintre șina din plastic și roțile din cauciuc (80A) asigură un compromis bun între toleranță și absorbția vibrațiilor. Șina poate susține și roți de 80 mm.

Întreținerea/repararea rolelor

Piesele se pot schimba sau repara datorită pieselor SPV furnizate la raion, pe internet sau în atelierul magazinului Decathlon. Piesele ce pot fi schimbate: roți 76mm sau 80mm, rulmenți ABEC 5 (sau superiori, dacă doriți o alunecare mai bună). Frână adaptată pentru piciorul drept sau stâng.

Prelungirea duratei de viaţă a rolelor

Roțile se pot schimba între ele, având în vedere că uzura lor nu este uniformă. Motivul?De obicei, ne deplasăm pe role, înclinându-le spre interior, pentru a putea să ne luăm avânt, să întoarcem sau să prindem viteză. Pentru a evita uzarea completă a cauciucului rolelor, schimbați roțile între ele (inversați perechile de roți între ele).

Greutate maximă suportată

Respectă norma europeană EN 13843 clasa A (norma pentru role adulți). Se aplică rolelor cu roți în linie concepute pentru persoane cu o greutate de 20 kg - 100 kg (masă corporală). Sunt menționate exigențele de siguranță și specificațiile relative la metodele de încercare, la delimitări și informații oferite de producător pentru a reduce riscul de accidentare la care sunt expuse persoanele terțe și utilizatorul în condiții normale de utilizare.

Greutate role damă FIT, Oxelo

2,5 kg perechea pentru mărimea 43.

Cum sunt testate produsele noastre ?

Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene, în ceea ce privește utilizarea rolelor, dar și testele de uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren.Rezultatul: un produs testat și validat.

Garanție

2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, frână şi rulmenţi).

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Boot 100% Polipropilenă Cuff (element de susținere) 100% Polipropilenă Exterior din 95% Poliester, 5% Poliuretan Roți pentru role 50% Polipropilenă, 50% Poliuretan Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Catarame 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6), 40% Poliuretan termoplastic, 10% Oţel inoxidabil

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Restricții de utilizare

Nerecomandate pentru hochei pe role sau practicare agresivă.

Produse similare

Imagini

Role fitness FIT 100 Negru-Gri Bărbaţi
Role fitness FIT 100 Negru-Gri Bărbaţi
Role fitness FIT 100 Negru-Gri Bărbaţi
Role fitness FIT 100 Negru-Gri Bărbaţi

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri