Dimensiuni roată abdominală
Produs:
- Diametrul roții: 18,5 cm
- Diametrul mânerului: 3,2 cm
- Lungimea mânerului: 10 cm
- Lungimea totală a produsului asamblat: 29 cm
Ambalaj: - Lungime: 19 cm
- Lățime: 9 cm
- Înălțime: 19 cm
Greutate: - Produs: 540 g
- Produs în ambalaj: 670 g
Greutate maximă susținută de roată: - 130 kg
De ce să alegi o roată abdominală?
Ab Wheel este un accesoriu esențial dacă doriți să vă tonifiați abdomenul. Lucrează atât mușchii superficiali, cât și mușchii profunzi. Permite îmbunătățirea posturii și întărirea mușchilor abdominali.
Atenție, deși roata abdominală pare un acceesoriu simplu, exercițiile sunt greu de executat!
Descoperă secretele roții abdominale
Echipa care a creat produsul este compusă din practicanți de bodybuilding. Aceștia au propus două moduri de utilizare a roții: stabil sau instabil. Modul instabil are un nivel mai mare de dificultate.
Roțile nu lasă urme pe sol.
Părțile negre de la roata albastră sunt din plastic recilat (47% din produs).
Cum se utilizează Ab wheel?
Pentru a împiedica riscul de accidentare, nu îndoiți mijlocul și mențineți mușchii abdomenului încordați pe toată durata exercițiului. Dacă ești la nivel începător, nu te deplasa prea departe cu roata. Pe măsură ce progresați, măriți amplitudinea mișcărilor sau numărul de repetiții. Nu este recomandată dacă suferi de probleme de spate sau dacă nu îți antrenazi, de obicei, abdomenul.
Accesorii pentru roata abdominală
Dacă este prima dată când utilizezi roata, folosește modul stabil, cu o bandă elastică training band. Poziționează un capăt al elasticului între roți și celălalt capăt în spatele unuia dintre picioare. Vei constata că exercițiul este simplificat, dar și mai eficient. Dacă ești în etapa de inițiere în bodybuilding, optează pentru roata evolutivă cu elastic inslu (cod de referință: 8556755).
Roata nu lasă urme pe sol în mod normal, dacă însă dorești să te asiguri, folosește o saltea.
Recomandările antrenorului
Exercițiile efectuate cu roata abdominală sunt mai dificile, de aceea este important să-ți protejezi spatele, implicând mușchii abdominali. Îți recomandăm să nu îndoi spatele și să începi prin a face serii scurte, pentru a nu suprasolicita mușchii abdominali.
Asigură-te că stăpânești bine mișcările în modul stabil înainte de a încerca să folosești modul instabil!