Roată abdomene evolutivă cu elastic

8999 LEI

Produs conceput pentru bodybuilding. Roată prevăzută cu chingă elastică reglabilă. Postură optimizată și validată în laboratorul R&D.

Îți poți lucra abdomenul în siguranță datorită noii roți pentru abdomen. Este prevăzută cu o chingă elastică, reglabilă în lungime și detașabilă pentru a te ajuta să progresezi.

Culoare: Albastru petrol închis / Turcoaz / Negru
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Postură optimizată

Curbură lombară îmbunătățită.

Învățare ușoară

Mișcări mai ample (+7cm), decât cu o roată cu abdomene clasică.

Reglabil

Chinga este reglabilă și detașabilă. Se adaptează nivelului de practică dorit.

Montare/demontare

Se poate demonta. Chinga este detașabilă.

Informații tehnice

În sfârșit o roată abdominală adaptată tuturor.

Roata abdominală este foarte stabilă datorită spațiului dintre cele 2 roți. Este, de asemenea, prevăzută cu o chingă cu elastic. Chinga este reglabilă în lungime pentru a se adapta oricărui nivel. Un începător poate deveni avansat prin utilizarea acestui produs. Chinga este, de asemenea, detașabilă, pentru ca experții să poată utiliza roata fără elastic.

Postura optimizată

Pentru a confirma eficiența produsului, am realizat teste biomecanice pe 26 de sportivi (16 începători și 9 avansați) pentru a compara cu roata de abdomene clasică.
100% dintre începători au confirmat că mișcarea e mult mai ușoară cu roata de abdomene evolutivă și au putut realiza cu 7cm mai mult. Curbura spatelui ăn timpul mișcării cu roata evolutivă este mai bună. De asemenea, exercițiul e resimte mai intens în zona abdomenului.

Saltea integrată

Principiul acestei roți abdominale constă într-o chingă și un elastic legate. O saltea este, deci, inclusă, pentru confort.

Concept eco

Ne dorim să respectăm planeta și, de aceea, toate părțile de plastic din această roată pentru abdomene, care nu sunt în contact direct cu pielea, sunt din plastic reciclat.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Altele 69.46% Polipropilenă (PP) reciclată, 30.54% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Discuri 100% Oțel Cadru rachetă 69.95% Polipropilenă (PP) reciclată, 30.05% Spumă poliuretanică Wrist strap 52.1% Poliamidă, 24.5% Cauciuc Latex, 23.4% Poliester Materiale exterioare 82.14% Butadien Stiren Etilenă (SEBS), 17.86% Polipropilenă (PP) reciclată Manetă de frână 100% Polipropilenă Board fin 100% Polioximetilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita în interior.

Restricții de utilizare

Utilizare doar la domiciliu.
Greutate maximă utilizator 110 kg.

TESTE

Am testat această roată abdominală cu ajutorul persoanelor de nivel începător care nu reușeau să folosească roata abdominală tradițională. Testați produsul și nu veți mai renunța la el!

Aprobat de

Testare

Recomandări de întreținere

A se curăța cu o lavetă umedă.

Produse similare

Imagini

Roată abdomene evolutivă cu elastic
Roată abdomene evolutivă cu elastic
Roată abdomene evolutivă cu elastic
Roată abdomene evolutivă cu elastic

Opinii clienți

Loading