Rezervor Apă Trail 2 L

5499 LEI

Produs conceput pentru transportarea apei și pentru hidratare în timpul curselor trail pe distanțe lungi.

Câștigați timp! Grație deschiderii largi, rezervorul de apă este ușor de umplut și închis. Volum de 2 L, pentru o autonomie de 4 ore.

Mărime:
2 Litri
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Capacitate

Autonomie de 4 ore, grație volumului de 2 L.

Rezistența la perforare

În urma recenziilor, am schimbat materialul rezervorului și conectorul tubului.

Întreținere

Se umple și se curăță ușor, datorită deschiderii culisante.

Hidratare

Muștiuc cu sistem On/Off.

Confort pe parcursul menţinerii în gură

Alergați fără dificultate, grație muștiucului din silicon.

Nu explodează

A fost testat în laborator.

Informații tehnice

Produs practic

Grație volumului acestuia, produsul asigură o autonomie de 4 ore, in medie. Datortă deschiderii largi, produsul poate fi umplut rapid. În momentul închiderii trebuie să verificați că acesta s-a închis etanș.
Rezervorul de apă este compatibil cu rucsacul de trail de 15 l.

Un furtun și un muștiuc reglabil, pentru un plus de confort

Furtunul poate fi tăiat la lungimea de care aveți nevoie. Pentru aceasta, scoateți muștiucul, plasați furtunul în apă caldă, pentru a îl face flexibil și tăiați-l la lungimea potrivită.Muștiucul este prevăzut cu un sistem on/off, pentru a evita curgerea lichidului în timpul transportului. În timpul cursei, apa nu curge, chiar și în poziție deschisă. Pentru un bun debit, prindeți muștiucul cu gura și trageți!

Compoziție, dimensiuni și întreținere

Componentele rezervorului de apă sunt garantate fără BPA (Bisfenol A), conform reglementărilor în vigoare.Dimensiuni: 38 x 18 cm. Furtun de 100 cm.Pentru o durată mai mare de viață a produsului, echipa noastră vă recomandă să nu îl pliați, să nu îl umpleți cu lichide calde și să nu îl purtați invers.

Cum să eliminați aerul din rezervor?

Pentru a evita să auziți zgomotul apei care se mișcă în rezervor în timpul cursei, vă recomanăm să faceți un vid de aer înainte de plecare.Este suficient să întoarceți rezervorul de apă după ce l-ați umplut, să dirijați bulele de aer spre capătul furtunului, pentru a le aspira. Profitați de liniște!

Sfaturi pentru curățare

Pentru a evita gustul de plastic, vă recomandăm să clătiți rezervorul cu apă curată, de cel puțin 3 ori înainte de a-l utiliza. După fiecare curățare, uscați bine rezervorul, lăsându-l fără capac.Dacă gustul de plastic persistă, puteți pune rezervorul în congelator timp de o noapte.

Testarea produsului

Pentru a ne asigura de calitatea rezervorului, l-am testat în laborator, pe un manechin care a simulat 1000 km de trail. Produsul a rămas funcțional, fără niciun defect.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Film 100% Poliuretan termoplastic Tub 100% Poliuretan termoplastic Mâner 100% Acrilonitril butadien stiren Bară culisantă 100% Poliuretan termoplastic Tetină 100% Polipropilenă Film/Tub conector 100% Poliuretan termoplastic Sistem On/Off 100% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla și a se usca înainte de depozitare. A se depozita într-un loc uscat şi curat. Rezervorul pentru lichide se poate depozita şi în congelator, pentru a evita formarea mucegaiului.

Restricții de utilizare

-20°C< t°C apă <+40°C fără lapte, alcool sau micro-unde.

TESTE

Toate produsele și materialele noastre respectă normele de contact alimentar în vigoare și nu conțin Bisfenol A (BPA).

Produse similare

Opinii clienți

Loading