Ramă ochelari Înot Selfit Lentile Corectoare Mărimea L Negru-Alb

3499 LEI
Cod produs: 8547654

Produs conceput pentru înot (nivel mediu).

Construcție ultra flexibilă și câmp de viziune optim: ochelarii cu lentile corectoare SELFIT sunt însoțitorii perfecți pentru a înota mai mult, mai departe, fără nicio grijă.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Bleumarin / Alb magnolie / ROZ
Mărime: Ghid de mărimi
L
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Capacitate de limitare a condensului

Capacitate de limitare a condensului

Ochelari cu tratament anti-aburire.

Adaptare la vedere

Adaptare la vedere

Alegeți lentilele care vi se potrivesc: corecție între -2.00 și -6.00.

Câmp vizual

Câmp vizual

Câmp de viziune de la 140 la 160°.

Stabilitate

Stabilitate

Construcție flexibilă, pentru susținere optimă.

Reglabil

Reglabil

Reglaje laterale și strap dublu.

Etanşeitate

Etanşeitate

Limitează intrarea apei în interior.

Polivalență

Polivalență

Puteți completa această ramă cu lentile corectoare între -2.00 - -6.00 !

Informații tehnice

Inovație brevetată

Un concept simplu și brevetat.
Am diferențiat ramele ochelarilor de lentile, pentru a vă bucura de o pereche de ochelari modulabili.Pe de-o parte, rama cu punte nazală reglabilă se adaptează tuturor fețelor. Pe de altă parte, lentilele etanșe și confortabile, datorită fustelor flexibile din silicon.
Se recomandă alegerea lentilelor în funcție de nevoile de corecție ale fiecărui ochi.

A se completa cu lentile corectoare Selfit

Ochelarii SELFIT sunt realizați dintr-o ramă și din 2 lentile. Fiecare lentilă se vinde la bucată, pentru o adaptare cât mai bună la nevoile utilizatorului.Un produs complet este realizat dintr-o ramă și 2 lentile corectoare Selfit.

Lentile corectoare Selfit

Lentile corectoare pentru persoanele cu miopie și dioptrii între -2,00 şi -6,00.Purtarea de ochelari cu lentile de corecție asigură confort optic pentru sportivii care suferă de miopie. Alegeți cu atenție nivelul de corecție, astfel încât acesta să fie inferior sau egal cu cel recomandat de medic.Purtarea de ochelari nu prezintă niciun risc de degradare a acuității vizuale a înotătorilor de peste 8 ani. În schimb, este interzisă folosirea ochelarilor de către copii sub 8 ani.

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanșeitatea ochelarilor depinde de adaptarea garniturilor la forma feței utilizatorului.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri, atunci vor fi etanși și în timpul înotului. Astfel, vă puteți da seama dacă ați ales mărimea potrivită. 2 mărimi disponibile: S pentru fețe de dimensiuni mici și L pentru fețe de dimensiuni mari.

Întreţinere-precauţii

Vă sfătuim:
- să clătiți ochelarii cu apă simplă (doar dacă este necesar) - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor)
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C - să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori: diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ramă (pentru mască) 60% Policarbonat, 40% Termosplatic polietilenă (TPE) Strap 100% Silicon Catarame 100% Policarbonat

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita în ambalajul inițial după depozitare. IMPORTANT:Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.

TESTE

Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Produse similare

Imagini

Ramă ochelari Înot Selfit Lentile Corectoare Mărimea L Negru-Alb
Ramă ochelari Înot Selfit Lentile Corectoare Mărimea L Negru-Alb
Ramă ochelari Înot Selfit Lentile Corectoare Mărimea L Negru-Alb

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri