Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți

49999 LEI
8646121

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură putere și stabilitate.

TR990 POWER PRO (300 g) este cea mai ușoară rachetă din gama Power. Datorită conceptului MPO, racheta asigură putere și stabilitate.

Culoare:

Negru / Roșu intens

Mărime: Ghid de mărimi
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Putere

Rachetă cu rigiditate și inerție crescută, pentru a asigura putere.

Stabilitate

Conceptul MPO asigură un raport bun manevrabilitate/stabilitate la impact.

Obţinerea efectelor

Plan de cordaj 16 x 19 și cadru de 645 cm², pentru lovituri cu efect.

Manevrabilitate

Rachetă de 300 g, care este manevrabilă datorită conceptului MPO.

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

300 g.
Greutate: Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

Echilibru: 32 cm. Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Suprafață cordaj

Mărimea cadrului: 645 cm². se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

RA

70 Ra.
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact de către rachetă este astfel minimizată și imprimată mingii prin cordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 280.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan cordaj

Plan de cordaj: 16 x 19. reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

Lungime: 68,5 cm. se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Profil

Secțiune eliptică:
25mm/25mm/23mm.

Concept MPO

MPO (Mass Polarization Optimization): concept de repartizare a greutății în interiorul rachetei, pentru a optimiza raportul manevrabilitate/stabilitate la impact. De asemenea, acest concept reduce cu 40% toleranțele de fabricație, în privința greutății și a echilibrului. Acest lucru face posibilă obținerea de rachete foarte apropiate de specificațiile finale și, prin urmare, de utilizare.

Conceptul

Conceptul High Modulus Carbon, grafit de înaltă calitate, oferă un grad mai mare de rigiditate rachetei.

Cordaj

Cordaj original: Monofilament poliester cu o grosime de 1,30 mm.
Tensiune: 23kg +/- 2kg.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru rachetă 55% Fibră de carbon, 45% Epoxy Resin (EP) Mâner rachetă 60% Oțel, 40% Polietilenă Protecție talpă 100% Poliamidă 11 (PA11) Grip 1 100% Poliuretan Cordaj rachetă 100% Polietilenă tereftalată Capăt inferior rachetă 100% Poliamidă 11 (PA11)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita schimbările mari de temperatură.

TESTE

Testată în laborator, dar şi în condiții reale de practică. Această rachetă a fost testată timp îndelungat, de către ingineri și partenerii noştri tehnici.
Racheta a fost dezvoltată în colaborare cu Steve DARCIS (nr.38 ATP la simplu, la 22/05/2017), Oliver MARACH (nr.2 ATP la dublu, pe 28/05/2018), toți partenerii tehnici Artengo, precum și numeroși alți jucători de nivel avansat.

Produse similare

Imagini

Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți
Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți
Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți
Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți
Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți
Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți
Rachetă Tenis TR990 Power Pro 300g Roșu-Negru Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri