Rachetă Tenis TR130 19" Roșu Copii

8499 LEI
8540256

Produs conceput pentru tenis (nivel începător), pentru copii cu o înălțime cuprinsă între 100 și 107 cm.

Datorită celor 6 concepte dezvoltate în parteneriat cu numeroși antrenori și copii, racheta TR130 a fost gândită pentru a facilita progresarea în învățarea primelor mișcări tehnice de tenis.

Culoare:

Roşu fluorescent / Negru

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 84 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Învățare ușoară

Racheta integrează 6 concepte pentru a ușura învățarea.

Manevrabilitate

Rachetă ușoară (188g) și manevrabilă, ideală pentru nivel începător.

Toleranță

Cadrul (535 cm²) reduce erorile de decentrate.

Informații tehnice

Poziționarea mâinilor

Două zone de pe mâner indică buna poziționare a mâinilor: - Mâna dominantă trebuie ținută pe mâner, în partea de jos care nu este marcată.
- Cealaltă mână trebuie ținută în partea de sus, cu striații, mai ales în timpul loviturilor de rever realizate cu 2 mâini. Acest lucru asigură putere optimă și stabilitate în timpul loviturilor.

Prinderea în mână a rachetei

Datorită celor 3 marcaje colorate din zona de sus și de jos a mânerului, racheta TR130 îi ajută pe copii să își poziționeze mâinile corect, pentru realizarea de lovituri de dreapta, de rever sau serviciu. Copilul trebuie să poziționeze mâna astfel încât să rămână vizibil marcajul: - galben, pentru lovituri de dreapta;
- alb, pentru serviciu;
- gri, pentru lovituri de rever.
Astfel, cadrul este bine poziționat în timpul loviturii și forțează racheta să acopere ușor mingea.

Poziție de așteptare a mingii

Când copilul așteaptă mingea de la partenerul său de joc, acesta trebuie să țină racheta astfel încât să aibă în fața lui, desenul de pe cadru. Cu o poziție cu picioarele depărtate și genunchii bine îndoiți, el va fi într-o poziție corectă pentru a lovi mingea.

Poziționarea mâinii libere

În timpul pregătirii de lovire, cea de-a doua mână are un rol esențial pentru stabilizarea rachetei și asigurarea unei bune mișcări. În acest scop, copilul trebuie să poziționeze mâna în zona inimii rachetei.
Prin urmare, am poziționat repere vizuale și tactile pentru a simți această poziție corectă.

Realizarea corectă a mișcării de bază

Pentru a avea o mișcare amplă și relaxată, am poziționat un mic personaj pe extremitatea rachetei.
La începutul mișcării, personajul trebuie ”să privească” mingea care vine el. Iar la sfârșit, acesta trebuie ”să privească” din nou mingea care se îndreaptă spre adversar.
Acest lucru îl va obliga pe copil să poziționeze corect racheta în timpul mișcării. De asemenea, îl va ajuta să aibă o mișcare amplă și relaxată.

Zona de centrare

Am poziționat un marcaj alb în formă de minge în centrul cordajul.
În încercarea de a lovi mingea în dreptul acestui marcaj, copilul se va concentra pe o bună centrare a mingii pe cadru și pe o bună poziționare a rachetei.
Acest lucru îl va ajuta să realizeze lovituri mai eficiente și mai confortabile. În zona de mijloc a cadrului loviturile sunt mai puternice, mai precise, iar acolo vibrațiile sunt cele mai reduse.

Caracteristici tehnice

Greutate:188 g
Echilibru: 24,5 cm.
Lungime: 49,3 cm
Mărime cadru: 535 cm².

Compoziție

Cadru din aluminiu pentru o rachetă rezistentă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru rachetă 100% Aluminiu Mâner rachetă 100% Poliuretan Cordaj rachetă 100% Poliamidă Protecție talpă 100% Poliamidă 6.6 (PA 6.6) Grip 1 100% Poliuretan Capăt superior rachetă 100% Poliamidă 6.6 (PA 6.6) Capăt inferior rachetă 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita schimbările mari de temperatură.

TESTE

Produsul a fost testat în mai mult de 50 de ore de joc, împreună cu tinerii jucători de tenis de nivel începător. Produsul a fost testat în comparaţie cu diferite produse de pe piaţă. Testele au evidenţiat calitatea precum prinderea şi manevrabilitatea rachetei.

Aprobat de

Conceptele pedagogice ale rachetei TR130 au fost dezvoltate alături de antrenori de tenis certificați la nivel federal. Am conceput alături de ei această rachetă, ca pe un adevărat instrument de învățare pe care antrenorul să se poată baza în timpul antrenamentelor, pentru a-i ajuta pe copii să progreseze și să se amuze în același timp.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri