Rachetă Tenis Boost Rafa Galben-Portocaliu-Roz Adulți

46999 LEI
8746772

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu). Rachetă puternică și ușoară.

Rachetă puternică și ușoară, în culorile specifice lui Rafael Nadal.

Culoare:

GALBEN / PORTOCALIU / ROZ

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 469 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Lejeritate

Cântărește doar 260 g.

Manevrabilitate

Datorită structurii compozite, racheta este ușoară și manevrabilă.

Reducerea vibraţiilor

Tehnologia Woofer System îmbunătățește senzația de confort!

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

Greutate: 260 g. Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

Echilibru: 34 cm. Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Suprafața cordajului

Mărimea cadrului: 660 cm². se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

Woofer System

Sistem de legătură între cadru și cordaj: un timp de contact între minge și cordaj mai mare, pentru control mai bun și senzație de confort.

Lungime

Lungime: 68,5 cm. se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Secțiune

Secțiune (în mm): 23/26/23

Plan de cordaj

Plan de cordaj: 16 x 19. reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Garanție

1 an

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita schimbările de temperatură.

Produse similare

Opinii clienți

Loading