BABOLAT

Rachet─â Tenis Babolat Pure Drive 300g Albastru Adul╚Ťi

94999 RON
Ref. : 8624755

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rachetă puternică și stabilă.

Noua rachet─â Babolat Pure Drive este prev─âzut─â cu sistem HTR (High Torsional Rigidity), o tehnologie care spore╚Öte returul de energie, pentru o excelent─â senza╚Ťie de putere. Versiune 300 g.

Culoare: Albastru / Albastru închis

 • Grip 2 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 3 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 4 Produs indisponibil online momentan
+ 949 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  LHTR SYSTEM asigur─â rigiditate la r─âsucire pentru un plus de putere.

  Stabilitate

  Iner╚Ťia crescut─â asigur─â o excelent─â stabilitate la impact.

  Reducerea vibraţiilor

  Conceptul Cortex Pure Feel reduce vibra╚Ťiile.

  Imagini

  Rachet─â Tenis Babolat Pure Drive 300g Albastru Adul╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  Greutate de 300 g. Greutatea este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 32 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  Suprafa╚Ťa cordajului

  M─ârimea cadrului: 645 cm┬▓. se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  RA

  72 Ra
  Ra: define╚Öte rigiditatea rachetei, mai exact, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact, de c─âtre rachet─â, este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin racordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Iner╚Ťie (rachet─â neracordat─â)

  SW = 290.
  Iner╚Ťia (Swingweight ├«n englez─â):┬ácaracterizeaz─â ├«nainte de toate manevrabilitatea rachetei ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu c├ót iner╚Ťia este mai ridicat─â, cu at├ót racheta este mai puternic─â, dar mai dificil de manevrat. Pe de alt─â parte, cu c├ót iner╚Ťia rachetei este mai redus─â, cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â. Iner╚Ťia este ├«n mare parte rezultatul greut─â╚Ťii, echilibrului ╚Öi lungimii rachetei.

  Plan cordaj

  Plan de cordaj: 16 x 19. reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68,5 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Sec╚Ťiune

  Sec╚Ťiune (├«n mm): 23/26/23

  HTR System

  Acest sistem asigură o puternică rigiditate la răsucire (High Torsional Rigidity, HTR) și a fost adăugat la structura cadrului pentru a spori rigiditatea, ceea ce asigură mai multă putere.

  SWX Pure Feel

  Noua tehnologie SMAC, un sistem revolu╚Ťionar anti-vibra╚Ťii integrat ├«n compozi╚Ťia rachetei, permite ob╚Ťinerea unor senza╚Ťii excep╚Ťionale ├«n momentul impactului ╚Öi a unui sunet unic la fiecare lovitur─â.

  Elliptic Frame

  Sec╚Ťiunea eliptic─â pentru a asigura rezisten╚Ť─â optim─â ╚Öi rigiditate global─â, pentru un plus de putere.

  FSI Power Technology

  Sistemul faciliteaz─â interac╚Ťiunea dintre cadru ╚Öi cordaj. Planul de cordaj deschis 16 x 19 ╚Öi forma de diamant a orificiilor asigur─â l─ârgirea zonei de centrare, pentru o senza╚Ťie de mai mult─â putere.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimb─ârile de temperatur─â.

  Aprobat de

  Lucas Pouille, Fabio Fognini, Garbine Muguruza, Amanda Anisimova, Sofia Kenin

  Opinii clien╚Ťi