Rachetă Tenis Babolat Pure Aero 300g Gri-Galben Adulţi

1.09999 LEI
8813176

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rachetă asigură lovituri cu efect și stabilitate.

Rachetă Babolat Pure Aero oferă un foarte bun spin! Noua rachetă de tenis Babolat Pure Aero asigură lovituri cu efect, putere și stabilitate.

Culoare:

GRI ÎNCHIS / Galben fluorescent / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 1099 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Obţinerea efectelor

Cadrul Aeromodular 3 și noul FSI Spin oferă și mai mult spin.

Putere

Greutatea, cadrul rotund de 645 cm² și rigiditatea sporită oferă putere.

Stabilitate

Inerția crescută asigură o excelentă stabilitate la impact.

Reducerea vibraţiilor

Conceptele NF²-TECH și SWX Purefeel oferă confort la impact.

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

Greutate de 300 g. Greutatea este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

Echilibru: 32 cm. Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Suprafața cordajului

Mărimea cadrului: 645 cm². se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

Rigiditate

71 Ra
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai exact, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact, de către rachetă, este astfel minimizată și imprimată mingii prin racordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 290.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția rachetei este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan cordaj

Plan de cordaj: 16 x 19. reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

Lungime: 68,5 cm. Se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Secțiune

Secțiune (în mm): 23/26/23

FSI Spin Technology

Tehnologia FSI Spin a fost regândită pentru a oferi mai multe lovituri cu efect. Planul de cordaj deschis generează un spin maxim. WOOFER SYSTEM prelungește timpul de contact între minge și racordaj, sporind astfel controlul și confortul. Orificiile alungite au fost regândite și poziționate la ora 6 și la ora 12, pentru a oferi un efect catapultă corzilor și pentru a asigura o mai bună rotire a mingii pentru lovituri cu efect.

AEROMODULAR 3

Cadrul AEROMULAR 3 este eliptic și aerodinamic, integrând orificiile care oferă o mișcare mai rapidă în aer, pentru lovituri cu efect accentuate.

SWX Pure Feel

Noua tehnologie SMAC, un sistem revoluționar anti-vibrații integrat în compoziția rachetei, permite obținerea unor senzații excepționale în momentul impactului și a unui sunet unic la fiecare lovitură.

NF²-TECH

Inserțiile de in poziționate strategic în cadru permit o absorbție optimă a șocurilor. ​

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Aprobat de

Carlos Alcaraz, Félix Augier-Aliassime, Leylah Fernandez

Produse similare

Opinii clienți

Loading