HEAD

Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi

69999 RON
89999 RON -22%
*De la ÔǬ27.06.2024ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8794626

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Racheta asigură lovituri cu efect și stabilitate.

Racheta de tenis Head Auxetic Extreme MP asigură lovituri cu efect, stabilitate și putere. Tehnologiile Head Dynamic String Pattern și 360 Grommet favorizează spinul.

Culoare: Verde anason / Verde stins

 • Grip 3 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 4 Produs indisponibil online momentan
+ 699 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rotire

  Tehnologiile Head Dynamic String Pattern și 360 Grommet favorizează spinul.

  Stabilitate

  Tehnologia Auxetic îi conferă rachetei stabilitate excelentă.

  Putere

  Planul de cordaj Head Dynamic String Pattern asigur─â putere.

  Imagini

  Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
  Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
  Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
  Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
  Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
  Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
  Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  Cântărește 300 g.
  Greutate:┬áMasa este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 32 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  Suprafa╚Ťa cordajului

  M─ârimea cadrului: 645 cm┬▓. se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  RA

  Ra 65.
  Ra:┬ádefine╚Öte rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact de c─âtre rachet─â este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin cordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Iner╚Ťie (rachet─â neracordat─â)

  SW = 300.
  Iner╚Ťia (Swingweight ├«n englez─â):┬ácaracterizeaz─â ├«nainte de toate manevrabilitatea rachetei ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu c├ót iner╚Ťia este mai ridicat─â, cu at├ót racheta este mai puternic─â, dar mai dificil de manevrat. Pe de alt─â parte, cu c├ót iner╚Ťia este mai redus─â, cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â.┬áIner╚Ťia este ├«n mare parte rezultatul greut─â╚Ťii, echilibrului ╚Öi lungimii rachetei.

  Plan de cordaj

  Plan de cordaj: 16 x 19. reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68,5 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Profil

  23mm/26mm/21mm.

  Tehnologia Auxetic

  Tehnologia Auxetic, dezvoltat─â de Head, este integrat─â la nivelul inimii rachetei. Aceasta optimizeaz─â senza╚Ťiile ╚Öi r─âspunsurile rachetei ├«n func╚Ťie de for╚Ťa impactului.

  360 Grommet

  Rachetă cu un nou sistem 360 Grommet: spaţii mult mai mari în cordaj, pentru efect.

  Head Dynamic String Pattern

  Planul de cordaj dinamic 16x19, prev─âzut cu 8 orificii ├«n zona inimii rachetei, ofer─â controlul unui plan de cordaj str├óns ╚Öi toleran╚Ťa ╚Öi loviturile cu efect ale unui plan de cordaj deschis.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Aprobat de

  Richard Gasquet și Matteo Berrettini.

  Opinii clien╚Ťi