Rachetă Neracordată Tenis TFIGHT RS300 Alb-Negru Adulţi

89999 LEI

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură precizie și stabilitate. Se vinde neracordată.

Această rachetă de tenis asigură un echilibru perfect între putere și confort, pentru a performa pe terenul de joc!

Culoare: ALB / Negru / ALBASTRU
Mărime: Ghid de mărimi
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Precizie

Cadrul de 630 cm² asigură un foarte bun control.

Stabilitate

Datorită tehnologiilor RS Section și Xtreme Touch Construction.

Putere

Planul de cordaj 16x19 și profilul RS Section asigură putere.

Reducerea vibraţiilor

Spuma din capul rachetei și materialul Dynacore HD îmbunătățesc confortul.

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

300 g.
Greutate: Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

32 cm.
Echilibru: Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Mărime cadru

630 cm².
Mărimea cadrului: se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

RA

66 Ra.
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact de către rachetă este astfel minimizată și imprimată mingii prin cordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 299.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan cordaj

16 x 19.
Plan de cordaj: reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

68,5 cm.
Lungime: se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

RS Section

Tehnologia inovatoare RS Section, constă într-un material în formă de R, cu 5 fețe, care stabilizează cadrul în momentul impactului.

Xtreme Touch Construction

Această tehnologie asigură o mai bună stabilitate la impact.

Dynacore HD

Materialele exclusive asigură senzații mai ușoare în timpul loviturii.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita schimbările mari de temperatură.

Aprobat de

Daniil Medvedev (n°4 ATP pe 13/01/2021), Grégoire Barrère (n° 80 ATP pe 07/10/2019)

Produse similare

Opinii clienți

Loading