Rachetă de Tenis Pure Drive Adulți

94999 LEI

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rachetă puternică și stabilă.

Noua rachetă Babolat Pure Drive este prevăzută cu sistem HTR (High Torsional Rigidity), o tehnologie care sporește returul de energie, pentru o excelentă senzație de putere. Versiune 300 g.

Culoare: ALBASTRU / ALBASTRU ÎNCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
+ 949 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Putere

LHTR SYSTEM asigură rigiditate la răsucire pentru un plus de putere.

Stabilitate

Inerția crescută asigură o excelentă stabilitate la impact.

Reducerea vibraţiilor

Conceptul Cortex Pure Feel reduce vibrațiile.

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

Greutate de 300 g. Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

32 cm.
Echilibru: Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Suprafața cordajului

645 cm².
Mărimea cadrului: se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

RA

72 Ra
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact de către rachetă este astfel minimizată și imprimată mingii prin cordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 290.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția rachetei este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan cordaj

16 x 19.
Plan de cordaj: reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

68,5 cm.
Lungime: se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Secțiune

Secțiune (în mm): 23/26/23

HTR System

Acest sistem asigură o puternică rigiditate la răsucire (High Torsional Rigidity, HTR) și a fost adăugat la structura cadrului pentru a spori rigiditatea, ceea ce asigură mai multă putere.

SWX Pure Feel

Noua tehnologie SMAC, un sistem revoluționar anti-vibrații integrat în compoziția rachetei, permite obținerea unor senzații excepționale în momentul impactului și a unui sunet unic la fiecare lovitură.

Elliptic Frame

Secțiunea eliptică pentru a asigura rezistență optimă și rigiditate globală, pentru un plus de putere.

FSI Power Technology

Sistemul facilitează interacțiunea dintre cadru și cordaj. Planul de cordaj deschis 16 x 19 și forma de diamant a orificiilor asigură lărgirea zonei de centrare, pentru o senzație de mai multă putere.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita schimbările de temperatură.

Aprobat de

Lucas Pouille, Fabio Fognini, Garbine Muguruza, Amanda Anisimova, Sofia Kenin

Produse similare

Imagini

Rachetă de Tenis Pure Drive Adulți

Opinii clienți

Loading