Jachetă Drumeție în natură NH100 Hybride Gri Damă

12999 LEI

Produs conceput pentru drumeție în natură, pe vreme rece. Jachetă confortabilă, călduroasă și moale.

Această jachetă călduroasă pentru drumeție este practică, moale și respirantă pe spate și la subrațe. Oferă protecție împotriva vântului pe piept. Este prevăzută cu 2 buzunare cu fermoar.

Culoare: Gri cositor / Argintiu
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Material matlasat pe piept pentru a proteja de vânt. Glugă și interior moale. Protejează la temperaturi de 10 - 13°C.

Confort

Protecție pe fermoar, la nivelul bărbiei.

Transportare ușoară

2 buzunare cu fermoar. Buzunarele se deschid ușor.

Respirabilitate

Material din poliester: asigură evacuarea transpirației (RET=6,71).

Libertate de mișcare

Material elastic pe spate și pe brațe, pentru libertate de mișcare optimă.

Lejeritate

Cântărește 409 g pentru mărimea M. Densitate polar: 240 g/m2.

Întreținere

Nu se șifonează. Se spală automat. Se usucă rapid.

Informații tehnice

Confortul materialului pieptănat

Materialul pieptănat de pe interior asigură confort și căldură în timpul drumeției. Acest tip de material reține aerul și menține confortul termic prin capacitatea sa naturală de izolare. Căldura resimțită se poate regla prin deschiderea fermoarului.

Rezistența la frecarea repetată

Această jachetă beneficiază de un tratament anti-scămoșare pe partea exterioară a materialului, care este de multe ori expusă frecării cu rucsacul sau cu brațele, în timpul mișcării. Astfel, am crescut rezistența jachetei în timp, păstrându-i puterea de izolare pentru a asigura căldură și confort în timpul drumețiilor.

Demers de protejare a mediului

La Quechua, suntem conștienți că trebuie să acționăm pentru a proteja terenul de joc pe care ni-l oferă natura, iar din acest motiv, marca își ia angajamentul de a reduce impactul produselor asupra mediului. De aceea, am optat pentru o umplutură din fibre de poliester reciclate, limitând astfel nivelul emisiilor de CO2.
Acest lucru nu este suficient totuși și din acest motiv continuăm să lucrăm pentru ca produsul să fie conceput eco.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Material exterior 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Material intercalat 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita împachetată, într-un loc uscat.

TESTE

S-au realizat două teste termice pe această jachetă. Primul test validează rezistența materialului. Pentru al doilea test, reproducem condițiile de temperatură, vânt (5 km/h) și umiditate pe care le puteți regăsi în timpul drumețiilor. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică. Acest produs a fost testat pentru a asigura confort optim în timpul unor temperaturi exterioare cuprinse între 10 °C și 13 °C.

Aprobat de

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate pe teren, alături de un grup de testare (format din clienți și parteneri), fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Jachetă Drumeție în natură NH100 Hybride Gri Damă
Jachetă Drumeție în natură NH100 Hybride Gri Damă
Jachetă Drumeție în natură NH100 Hybride Gri Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
16,04 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii