Bluză Drumeție în Natură NH100 Alb Damă

9999 LEI
8551543

Produs conceput pentru drumeție în natură, pe vreme răcoroasă. Bluză moale, practică și călduroasă.

Bluză foarte feminină și confortabilă, care protejează de frig datorită unui guler înalt și croielii mai lungi la spate. Bluză practică: cu un buzunar securizate în buzunarul tip marsupiu.

Culoare: GRI DESCHIS / GRI
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Protejează la 10-13°C. Guler înalt, cu nasture. Mai lung la spate, cu manșete.

Transportare ușoară

În buzunarul tip marsupiu există un buzunar pentru chei, acte, telefon etc.

Confort

Din 42% bumbac. Interior moale: material pieptănat pe interior, fin la atingere în buzunare.

Libertate de mișcare

Asigură libertate de mișcare.

Lejeritate

Bluza cântărește 390 g pentru mărimea M.

Întreținere

Nu se șifonează. Se spală la mașină. Se usucă rapid datorită materialului din poliester.

Informații tehnice

Buzunare ingenioase

Bluza este prevăzută cu buzunar mare, tip marsupiu, pentru încălzirea mâinilor. Materialul interior este plăcut la atingere. În interiorul buzunarului tip marsupiu o să regăsești două alte buzunare: - un buzunar de mici dimensiuni, cu fermoar, pentru depozitarea în deplină siguranță a cheilor și a banilor; - buzunar mai mare, cu clapă, pentru acte și telefon. telefonul rămâne la îndemână.

Rezistență

Această jachetă călduroasă beneficiază de un tratament anti-scămoșare, aplicat pe exteriorul materialului principal. Datorită acestui tratament, reducem deteriorarea materialului în timp. Astfel, bluza rezistă mai mult la frecarea repetată cu rucsacul și își păstrează aspectul original cât mai mult timp.

Impactul asupra mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului, în procesul de concepere al produselor. În prezent, această bluză călduroasă nu este concepută eco, dar lucrăm zilnic pentru a deveni mai prietenoasă cu mediul. Începând cu următorul sezon, o să propunem o nouă versiune a acestui model, mai durabilă, din material textil ecoresponsabil și cu o tehnică de vopsire mai responsabilă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 58% Polietilenă tereftalată, 42% Bumbac Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita împachetată, curată și într-un loc uscat.

TESTE

Pe această bluză s-au realizat două tipuri de teste termice. Acest produs a fost testat pentru a asigura confort optim pe temperaturi exterioare cuprinse între 10°C și 13°C. În timpul testelor, noi am reprodus condițiile de umiditate, temperatură și vânt (5 km/h) întâlnite în timpul drumețiilor. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică.

Aprobat de

Am colaborat împreună cu un grup de practicante din extern (dintre care partenere, ambasadoare și cliente) care au testat și au validat bluza pe tot parcursul dezvoltării acesteia, până la comercializare. Acest lucru ne-a permis să validăm produsul pentru a corespunde exigențelor voastre. Am testat această bluză în natură, în aceleași condiții pe care le poți întâlni în timpul drumețiilor pe vreme răcoroasă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Bluză Drumeție în Natură NH100 Alb Damă
Bluză Drumeție în Natură NH100 Alb Damă
Bluză Drumeție în Natură NH100 Alb Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
16,9 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii